Harta lumii perete - Atlas geometric

Model: BD-MS-04
Cadou gratuit la fiecare comandă

Și dacă faceți cumpărături de peste 375 lei, vă adăugăm un mic copac al vieții, în valoare de 75 lei, cadou.

Ambalare 100% sigură

Produsele sunt ambalate cu maximă siguranță, astfel încât să nu aveți preocupări privind eventualele deteriorări pe parcursul transportului.

Alegeți decorul:
Alegeți-vă dimensiunea produsului:
138x67 cm 337,10 lei
190x92 cm 337,10 lei
260x125 cm 337,10 lei
337,10 lei ( 283,28 lei fără TVA)
Puteți avea deja pr 4 zile lucrătoare (25.07.2024)
Livrăm de la 24,90 lei
98% oameni ne-au recomandat
Au încredere în noi peste 50 000 de clienți mulțumiți.
4,9
Evaluat de 17 clienți
1
0x
2
0x
3
0x
4
1x
5
16x
500+ clienții au cumpărat deja
17 recenzii din partea clienților
100% clienții recomandă
Harta lumii perete - Atlas geometric

Harta lumii de perete în design geometric este o decorațiune originală și modernă ce nu trebuie să lipsească din casa persoanelor pasionate de călătorii.

Atlasul geometric este realizat în detaliu, potrivit pentru peretele din living, camera copiilor sau birou

Principalele avantaje ale hărții lumii din lemn:

 • Design modern
 • Pe lângă continente, harta conține și insulele mai mari
 • Un cadou ideal pentru un călător
 • Fixare ușoară
 • Decorațiune de perete mare

Fixare pe perete:

Recomandăm fixarea produsului pe perete folosind câteva cuie cu cap mic sau adeziv de asamblare (nu sunt incluse în pachet). Fixați insulele mai mici pe perete folosind gumă adezivă de perete, inclusă în pachet.

Număr recomandat de cuie:

 • 138 × 67 cm - Pentru a agăța produsul pe perete cu cuie, sunt necesare cel puțin 20 de cuie.
 • 190 × 92 cm - Pentru agăța produsul pe perete cu cuie, sunt necesare cel puțin 30 de cuie.
 • 260 × 125 cm - Pentru a agăța produsul pe perete cu cuie, sunt necesare cel puțin 40 de cuie.

Observație: Datorită dimensiunii mari, în versiunea de 260 × 125 cm, Eurasia este împărțită în 2 piese. Dimensiunea menționată reprezintă dimensiunea după fixarea produsului pe perete, așa cum este ilustrat în imagine.

Conținutul pachetului:

 • Harta lumii perete - Atlas geometric
 • Instrucțiuni de fixare
 • Ilustrație cu poziționarea continentelor și insulelor
 • Bandă adezivă de perete pentru fixarea insulelor mai mici, inclusă în pachet
Lăţime
138 cm, 190 cm, 260 cm
Înălţime
67 cm, 92 cm, 125 cm
Adâncime
Culoare
Față
Tehnologia producției
Producător
DUBLEZ
4,9
Evaluat de 17 clienți
1
0x
2
0x
3
0x
4
1x
5
16x
500+ clienții au cumpărat deja
17 recenzii din partea clienților
100% clienții recomandă
Fotografii făcute de clienți
Cele mai recente recenzii ale clienților
Train Your Mind Psychology
7. iunie 2023
Achiziție verificată
Foarte mulțumită, cu grija ambalat, arată ca in poza.
 • Ușor de montat
Train recomandă acest produs
Gabor Antalics
19. aprilie 2023
100 % mulțumit
 • Ambalate cu grijă
 • Super calitate
Gabor recomandă acest produs
Tamara
27. octombrie 2022
Sunt mulțumită de hartă, singurul minus a fost faptul că banda adezivă din cauciuc nu a ajuns pt. tot tabloul și a trebuit să cumpăr mai multă pe urmă... mulțumesc, voi comanda cu siguranță și altceva
 • Design, calitate
 • Nu
Tamara recomandă acest produs

Bună ziuă Tamara,

Mulțumim pentru că ați scris o recenzie atât de frumoasă și ați trimis și poza, este foarte frumoasă.

.

De asemenea, apreciem foarte mult feedback-ul dvs. și vom încerca să adăugăm mai multă bandă la hărți.

Ne bucurăm să aflăm că harta vă decorează deja interiorul.

Cu drag echipa DUBLEZ

Lucia Ch.
4. octombrie 2022
Harta frumoasă, excelent lucrată. Este simplă și se potrivește pe peretele alb din sufragerie. Tocmai am instalat-o pe perete și deja mă întreb ce voi mai cumpăra. Păcat că nu există acele insule mici, cum ar fi capelin, canarul,...
Lucia recomandă acest produs
Iacob
2. octombrie 2022
Suntem foarte mulțumiți de produs. Livrarea a decurs bine, iar montarea a fost foarte ușoară. Piesa perfectă pentru a face casa noastră mai confortabilă. Precizie și o lucrare excelentă.
Iacob recomandă acest produs
Montaj hartă poligonală
 1. În primul rând, trebuie să măsurați peretele pe care doriți să montați harta. Distanța dintre America și Euroasia, adică Oceanul Atlantic, este arbitrară. Depinde doar de cum va arăta mai bine pe peretele D-voastră.
 2. Vă recomandăm să agățați toate continentele pe perete cu ajutorul cuielor minuscule. Continentele nu au greutate mare, așa că folosiți doar cuie minuscule.
 3. Dacă doriți ca harta să fie complet lipită de perete, vă recomandăm să cumpărați mini cuie cu cap mic. Datorită capului mic harta va fi complet lipită de perete.
 4. Puteți lipi insulele mai mici pe perete folosind guma adezivă care este inclusă în pachet. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o cantitate mică de adeziv și să o apăsați ferm pe perete.

Numărul recomandat de cuie:

 • 138x67 cm - În cazul în care agățăți produsul pe perete cu ajutorul cuielor este necesar să aveți minim 20 de cuie.
 • 190x92 cm - În cazul în care agățăți produsul pe perete cu ajutorul cuielor este necesar să aveți minim 30 de cuie.
 • 260x125 cm - În cazul în care agățăți produsul pe perete cu ajutorul cuielor este necesar să aveți minim 40 de cuie. În cazul acestei dimensiuni, Euroasia este împărțită în două piese.

Deseori ne întrebați

Despre produse

Instrucțiunile de montaj sunt incluse la fiecare comandă.

Instrucțiunile de montaj pentru un anumit produs pot fi întotdeauna găsite pe fila produs de lângă fila cu descrierea produsului.

Montajele generale de perete ale produselor noastre pot fi găsite AICI.

În cazul în care nu ați găsit ceea ce căutați în oferta noastră, vă rugăm nu ezitați să ne contactați prin e-mail cu ideea / solicitarea D-voastră pentru un produs personalizat sau modificarea unuia existent. Departamentul nostru de grafică va fi încântat să analizeze produsul la care visați. Chiar dacă nu vă putem promite că vom începe realizarea acestuia, multe produse au fost create în urma cererilor clienților noștri. Dacă cumva nu vom începe realizarea, cu siguranță vă putem recomanda un produs similar sau vă putem oferi o alternativă.

Dacă sunteți interesat de o dimensiune medie în comparație cu cele pe care le oferim, scrieți-ne un e-mail cu solicitarea D-voastră la dublez@dublez.ro . Dacă doriți o dimensiune și mai mare decât cea afișată, vă rugăm să ne contactați și pe e-mail. Departamentul de grafică va evalua dacă va fi posibil să se producă o dimensiune diferită.

Dacă fotografia nu este afișată într-un decor diferit în galeria de produse, înseamnă că nu avem această fotografie.

Am fotografiat produsul Copacul Vieții Yesod în toate decorurile să vă puteți imagina cum arată în realitate :)

Dacă nu vă puteți decide când alegeți un decor, vă recomandăm să cumpărați mostre de material.

Producem toate produsele în atelierul nostru DUBLEZ din Slovacia. 95% din materialul pe care îl folosim pentru fabricarea produselor noastre este produs în UE, în timp ce aproape tot provine din Republica Cehă / Slovacia. Produsele de la furnizorul nostru principal de materiale îndeplinesc cele mai înalte standarde, care aplică condițiile stricte de control al calității aerului și al poluanților din California Air Resources Board. De asemenea, furnizorul are produse certificate de Programul de Aprobare a Sistemelor de Certificare Forestieră (PEFC) iar lemnul folosit pentru aceste produse provine din păduri verificate și bine gestionate care asigură o resursă regenerabilă și durabilă.

După despachetare, este posibil să simțim un anumit miros din produsele noastre sau miros. Unii oameni simt mirosul acesta, alții nu. Este vorba despre un miros, care a fost creat de procesul de producție. În decurs de 10 zile de la despachetare, mirosul se va estompa în mod natural.

Banda din spumă pe care ați lipit-o pe perete este foarte puternică. Se garantează că produsul nu va cădea de pe tencuială. Produsul cu siguranță nu va cădea de pe tencuială. Dacă vă decideți să dezlipiți inscripția după ceva timp, vă recomandăm să procedați cu foarte mare atenție. Cel mai bine ar fi dacă ați putea mai întâi să tăiați spuma de pe peretele din spatele produsului cu un cuțit lung și ascuțit și să îndepărtați cu mare grijă reziduul care rămâne pe perete. Deoarece există mai multe tipuri de tencuială, este necesar să vă adaptați la structura și compoziția D-voastră.

Întrucât fabricăm produse din materiale lemnoase, răspunsul este discutabil. Atâta timp cât produsul nu este plouat direct sau stropit cu apă, aceasta nu ar trebui să fie o problemă. Cu toate acestea, este necesar să se țină cont de schimbarea umidității aerului exterior și a temperaturii. Deoarece lemnul este un material viu, aceste fluctuații pot cauza de ex. ușoară îndoire a materialului. Prin urmare, în acest caz, recomandăm așezarea produsului pe perete cu cuie cu cap mic. Datorită capului cuiului, produsul va fi apăsat ferm pe perete și stabilitatea acestuia este garantată. Numărul cuielor depinde și de produs.

Servicii adiționale

Pe aproape toate produsele noastre se găsește o siglă mică al companiei noastre. Sigla este mică, minusculă și nu foarte vizibilă. Dacă totuși doriți să eliminați sigla, să nu o gravăm pe produs acest lucru este posibil. Este necesar să ne informați în prealabil despre serviciu pentru a-l adăuga la comandă.

Puteți adăuga serviciul prin următorul link AICI.

Comenzi

Da, produsele noastre ambalăm corespunzător, astfel încât să ajungă în siguranță la D-voastră. Majoritatea produselor sunt într-un șablon de protecție și toate produsele sunt încă ambalate în folie cu bule. Sunt livrate într-o cutie rezistentă din carton cu 5 straturi.

Dacă dimensiunea sau decorul produsului nu vi se potrivesc sau dacă aveți un alt motiv pentru a schimba produsul, nu ezitați să ne contactați. Oferim posibilitatea de a schimba produsele în termen de 30 de zile de la primirea comenzii. Costurile de transport pentru expedierea noului produs sunt suportate de noi! Mai multe informații despre returnarea produselor găsiți AICI.

În cele mai multe cazuri, prejudiciul este cauzat de compania de transport. Ne puteți lăsa reclamația la transportator, ne vom ocupa singuri de ea. Pentru a începe procedura de reclamație cu transportatorul, va trebui să trimiteți documentația foto a expedierii la adresa de e-mail dublez@dublez.ro, și anume:

 1. Detalii despre deteriorare / daune.
 2. O fotografie a întregului produs (dacă este posibil, cu șablon și poate fi, de asemenea folie cu bule în fundal pentru a-i fie clar transportatorului că produsul a fost ambalat în siguranță).
 3. Fotografie cu cartonul de pe ambele părți. Dacă produsul a sosit deteriorat, deteriorarea este de obicei deja vizibilă pe carton.

Este posibil să primiți majoritatea produselor noastre într-un șablon de protecție din lemn realizat din același material ca și produsul. Este lipită pe produs cu bandă adezivă de hârtie din cealaltă parte. După ce ați îndepărtat banda de hârtie, pur și simplu scoateți produsul din șablon. Șablonul este utilizat pentru transportul în siguranță al mărfurilor către D-voastră, pentru a evita deteriorarea produsului. Șablonul este materialul de ambalare. Șablonul nu face parte din produs. Deteriorarea șablonului nu poate fi recunoscută ca o revendicare pentru mărfuri, deoarece este material de ambalare și servește doar pentru livrarea în siguranță a mărfurilor.

Deoarece produsele sunt realizate la comandă, acestea sunt puse în producție după trimiterea comenzii. Viteza de includere în producție depinde de modul de transport ales. Termenul de livrare este orientativ și poate fi mai scurt sau mai lung. În cazul unui timp mai lung de procesare a comenzii, informăm clientul în timp util.

Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

Toate produsele sunt plasate în lista de producție în momentul trimiterii comenzii. Avem întotdeauna în stoc materialul necesar producției. Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

După ce ați ales decorul și dimensiunea, trebuie să adăugați produsul în coș. Coșul de cumpărături se află în partea dreaptă sus a paginii. Ulterior, este necesar să completați: adresa de email, datele de facturare și livrare, alegeți modalitatea de transport și modalitatea de plată. În cele din urmă, pur și simplu trimiteți comanda.

Dacă aveți în continuare problemă cu plasarea comenzii, este posibil că ați făcut o greșeală într-un anumit pas al procesului de cumpărare. În acest caz, vă recomandăm să citiți instrucțiunile despre cum să cumpărați. Instrucțiunile sfătuiesc clientul „pas cu pas” cum să plasați comanda. Dacă mai aveți o problemă cu achiziția D-voastră, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

În cazul în care nu ați primit un e-mail de confirmare la trimiterea comenzii sau nu primiți e-mailuri legate de modificarea comenzii, este posibil că unul dintre următoarele scenarii să fi avut loc:

 1. E-mailul D-voastră a fost primit în spam - În acest caz, este necesar să verificați dosarul „spam” sau "corespondentă nesolicitată". Dacă utilizați G-mail și alți furnizori de e-mail, se poate întâmpla ca e-mailul să fie evaluat de către furnizor ca spam.
 2. Adresa de e-mail pe care ați introdus-o în comandă este scrisă greșit - La trimiterea comenzii, este important ca adresa de e-mail introdusă să fie validă. În acest caz, vă recomandăm să contactați asistența noastră pentru clienți, unde vă vom schimba e-mailul cu cel corect și veți primi și un e-mail cu comanda.
 3. Căsuța D-voastră de e-mail este plină - În cazul în care căsuța D-voastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nici măcar e-mailuri de la noi. Pentru a primi e-mailuri este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de exemplu: prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 4. Căsuța dumneavoastră de e-mail este plină - Dacă căsuța dumneavoastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nu este posibil să primiți e-mail-uri de la noi. Pentru a primi e-mailuri, este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de ex. prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 5. Nu ați trimis comanda - Dacă comanda nu a fost trimisă folosind butonul folosit pentru a trimite comanda și nu ați fost redirecționat către ecranul de mulțumire după trimitere, probabil că comanda nu a fost trimisă. În acest caz, vă recomandăm de asemenea să contactați asistența pentru clienți.
Lăţime
138 cm, 190 cm, 260 cm
Înălţime
67 cm, 92 cm, 125 cm
Adâncime
Culoare
Față
Tehnologia producției
Producător
DUBLEZ
Produse similare
Harta de perete a lumii - Line art Harta de perete a lumii - Line art
+ 9
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(0)
de la 93,70 lei
Harta lumii 3D din lemn pentru perete Harta lumii 3D din lemn pentru perete
+ 9
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(17)
de la 213,30 lei
Hartă de perete cu granițe marcate Hartă de perete cu granițe marcate
+ 8
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(7)
de la 247,10 lei
Hărți ale lumii lipite de plută pentru perete
(3)
de la 247,10 lei
Transport gratuit
Tablou harta lumii istorice 1689 - Gravură pe lemn Tablou harta lumii istorice 1689 - Gravură pe lemn
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(2)
557,20 lei
Harta lumii Robinson din lemn Harta lumii Robinson din lemn
+ 9
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(0)
de la 100,70 lei
Aruncați o privire în culisele producției DUBLEZ

Suntem producători și comercianți cu amănuntul, toate într-un singur loc. Astfel, avem calitatea sub control :) Aruncați o privire în culisele producției DUBLEZși descoperiți cum iau naștere decorațiunile visurilor voastre.Realizăm din lemn, folosind cele mai avansate tehnologii de pe piață,cu accent pe calitate și detalii ale execuției.Garantăm ambalarea sigură ca produsele să ajungă în siguranță la adresa D-voastră

Alegeți siguranța și cumpărați de la noi:

 • Suntem un producător verificat
 • Potrivite pentru toate tipurile de tencuieli.
 • 99% clienți mulțumiți
 • Montare ușoară
 • Schimb gratuit în termen de 30 de zile
 • Garanție 3 ani