Satisfacție garantată

Vă garantăm calitatea superioară a produselor noastre. Peste 30.000 de clienți mulțumiți au încredere în noi. Convingeți-vă singuri. Puteți citi recenzii verificate de la clienți pe următoarele platforme: Compari, Google, Facebook.

Satisfacție garantată

Dacă nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat și l-ați despachetat deja, îl puteți returna în termen de 14 zile și vă vom returna imediat banii. Schimbul de bunuri este de asemenea posibil, atâta timp cât bunurile sunt intacte. În ceea ce privește schimbul de bunuri, reclamații sau rambursări, ne puteți scrie pe adresa noastră de e-mail dublez@dublez.ro.

Curățare precisă și calitatea produsului

Un produs de calitate este cea mai mare prioritate pentru noi, motiv pentru care am stabilit standarde stricte de calitate. Verificăm cu conștiință fiecare produs, astfel încât să ajungă la D-voastră la cea mai înaltă calitate posibilă. De asemenea, nu există urme de ars pe niciuna dintre părțile frontale ale produselor noastre, deoarece curățăm produsele cu grijă.

Profesionalism

Suntem o companie cu un background puternic, peste 30.000 de clienți mulțumiți. Avem tehnologie avansată, o echipă stabilă de profesioniști și dorința de a aduce clienților satisfacție și cea mai bună calitate.

Ambalarea în siguranță a produsului

Toate coletele noastre sunt asigurate împotriva deteriorării. Garantăm livrarea în siguranță a bunurilor datorită unei metode verificate de ambalare. Majoritatea produselor sunt într-un șablon de protecție din lemn și toate produsele sunt ambalate în folie cu bule. Sunt livrate într-o cutie rezistentă din carton cu 5 straturi. Dacă primiți bunuri deteriorate, să nu vă fie teamă să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă facem un produs nou și să vi-l trimitem gratuit, nedeteriorat :)

Producție slovacă

Toate produsele sunt fabricate în Slovacia din materiale sănătoase. Materialul folosit pentru producție provine de la furnizori locali.

Materiale produse din păduri sustenabile

Lemnul folosit la fabricarea materialelor din care facem produsele noastre provine din păduri verificate și sustenabile, asigurând o resursă regenerabilă și durabilă.

Satisfacția clientului este prioritatea noastră cea mai mare

Suntem aici pentru D-voastră! Ne puteți contacta cu orice problemă - prin telefon, chat sau e-mail.