Recenzii DUBLEZ

Dacă nu sunteți siguri în privința alegerii produsului nostru, vă recomandăm să consultați recenziile clienților noștri despre DUBLEZ și să aflați care sunt experiențele lor în ceea ce privește cumpărăturile de la noi.

Ne pasă de satisfacția clienților, așa că recenziile și feedback-ul clienților sunt extrem de importante pentru noi. Acestea ne ajută nu doar să ne îmbunătățim, ci, de multe ori, și să confirmăm cu modestie că ceea ce facem are sens. Că o facem bine, calitativ și, cel mai important, pentru D-voastră. Asta este ceea ce contează cel mai mult pentru noi :)

Recenziile DUBLEZ pe alte site-uri:

Puteți citi Recenzii verificate de la clienți pe următoarele site-uri:

 1. Compari - Evaluarea magazinului nostru DUBLEZ de către un client care a cumpărat produse și ne-a evaluat prin intermediul formularului Heureka.

Recenzii direct lângă produse

Lângă fiecare dintre produsele noastre, aveți posibilitatea de a consulta recenzii verificate de la clienții noștri. Unii dintre ei au inclus chiar și fotografii, oferindu-vă inspirație despre modul în care au transformat și îmbunătățit interiorul lor :) Tot ce trebuie să faceți este să deschideți pagina produsului și să navigați la secțiunea de recenzii.

Selectăm pentru voi produse cu recenzii și multe fotografii de la clienții noștri:

Copacul vieții tablou - Yesod Copacul vieții tablou - Yesod
142
+ 9
Arbori ai vieții din lemn pentru perete
(57)
de la 78,20 lei
Mandala 3D sculptată - Floare de Lotus Mandala 3D sculptată - Floare de Lotus
110
+ 9
Mandale circulare
(55)
de la 123,30 lei
Harta lumii perete - Atlas geometric Harta lumii perete - Atlas geometric
20
+ 9
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(17)
de la 337,10 lei
-11%
Tablou din 3 piese pentru perete - Doi îndrăgostiți Tablou din 3 piese pentru perete - Doi îndrăgostiți
66
+ 9
Arbori ai vieții din lemn pentru perete
(23)
de la 302,00 lei337,10 lei

Cum garantăm autenticitatea recenziilor?

Acordăm o importanță deosebită autenticității recenziilor despre produse. Recenziile produselor care includ marca "Cumpărături verificate" semnifică faptul că recenzia a fost într-adevăr scrisă de unul dintre clienții noștri după efectuarea unei comenzi.

Cum verificăm acest lucru? Fiecare astfel de recenzie este asociată cu adresa de e-mail folosită la plasarea comenzii. Dacă un client scrie o recenzie după primirea invitației prin e-mail pentru a evalua produsele achiziționate de la noi, știm că recenzia este autentică și este legată de respectiva achiziție. Astfel, garantăm că toate "Cumpărăturile verificate" sunt 100% reale și provin de la clienți adevărați.

Notă: Unele recenzii ale produselor noastre pot fi traduse din alte limbi de la clienți care au achiziționat produsele DUBLEZ în alte țări.

De ce să alegeți un produs de la noi?

 • Cumpărați de la un vânzător verificat, în siguranță și fără risc.
 • Cumpărături de încredere datorită recenziilor verificate.
 • Alegeți decorațiuni premium și în trend cu design unic.
 • Protejați natura - produsele noastre sunt ecologice și realizate din lemn.

Ezitați să cumpărați?

Fie că intenționați să achiziționați produsele noastre pentru D-voastră sau să le oferiți cadou cuiva, ambele decizii vor fi cu siguranță cele corecte :) Așadar, umpleți locul gol din inima D-voastră și adăugați o notă originală în interiorul D-voastră. În schimb, vă garantăm că veți îndrăgi produsele noastre. Iată câteva sfaturi care vă vor convinge cu siguranță:

 • Ambalare sigură.
 • Cadou la fiecare comandă.
 • Un alt cadou pentru comenzi de peste 375 lei în valoare de 75 lei.
 • Mii de clienți mulțumiți.
 • Schimbarea produselor fără probleme în termen de 30 de zile.
 • Returnarea produselor în 14 zile fără a oferi un motiv.

Galeria de fotografii ale produselor noastre de la clienți:

Recenzia DUBLEZ de la clienta Lucia: "Am primit tabloul cadou de ziua mea de 33 de ani ❤️ a fost dragoste la prima vedere. Tabloul este incredibil de frumos.❤️ Cu siguranță nu va fi ultimul." Recenzia DUBLEZ de la Iosif: "Accesoriu de design de super calitate! Exact detaliul cu poligoane s-a potrivit conceptului în care mi-am realizat interiorul :). M-am gândit la varianta neagră, dar în final am ales alb și creează un contrast perfect pe peretele albastru." Recenzia DUBLEZ de la o clientă mulțumită: "O lucrare minunată, ușor de manevrat, se menține foarte bine, a fost prima mea achiziție dar cu siguranță nu ultima. Mulțumesc! RECOMAND!" Recenzie pentru magazinul DUBLEZ: "Am comandat o mandală neagră de 87x87. Mandala este superbă, ușoară și îndeplinește exact funcția de care aveam nevoie. Suntem foarte mulțumiți :) și cu siguranță o vom recomanda prietenilor. 
Firma are o gândire ecologică și, din materialul rămas în jurul mandalei, ne-a făcut un cadou." Recenzia DUBLEZ de la un client: "O decorațiune foarte frumoasă pentru perete, livrare rapidă. Toată familia îl apreciază. Mulțumim." Recenzie pentru magazinul DUBLEZ de la o clientă: "Produs minunat, a îndeplinit așteptările mele. Prelucrare de înaltă calitate, realizată cu pasiune." +19