Tipuri de montaj

Instrucțiunile de montaj pentru un anumit produs se găsesc întotdeauna pe fișa produsului de lângă descriere.

Vă oferim instrucțiuni clare pentru montarea produselor noastre pe perete. Le împărțim în două categorii: 

Observație: La plasarea comenzi și livrarea bunurilor, veți primi și instrucțiuni de asamblare în formă de hârtie.  

1. Montarea generală a produselor pe perete

Acest manual servește drept ghid general și o recomandare pentru produsele destinate montării pe perete. Dacă nu știți ce tip de montaj este potrivit pentru D-voastră, vă recomandăm să găsiți întotdeauna produsul în cauză pe site-ul nostru. În descrierea produsului se menționează întotdeauna ce tip de montaj recomandăm. 

Notă importantă:

 1. Majoritatea produselor sunt ambalate în folie cu bule pentru siguranță.
 2. În plus, produsele tind să fie într-un șablon de protecție realizat din același material, care este lipit de produs pe cealaltă parte (unde nu există decor). Scoateți cu grijă banda lipită de pe cealaltă parte, astfel încât să puteți îndepărta în siguranță produsul (sau toate părțile produsului) din șablon. 
 3. Nu recomandăm fixarea produselor pe un perete proaspăt vopsit în cazul lipirii. Vă recomandăm să așteptați cel puțin 2 săptămâni după vopsire pentru a evita aderența insuficientă a produsului la perete.

Tipuri de montaj: 

 1. Bandă adezivă din spumă pre-lipită - Dacă produsul D-voastră are bandă de spumă pre-lipită pe cealaltă parte, asamblarea este foarte ușoară. Banda de spumă se găsește în general pe variante mai mici de produse, sau pe cele a căror greutate mai mică permite alegerea unei astfel de metode de montare. Gândiți-vă cu atenție la locul unde va fi plasat produsul și apoi îndepărtați folia subțire de pe banda de spumă. Apoi puteți lipi produsul pe perete. Asigurați-vă că produsul este așezat drept! După lipire, nu va mai fi posibilă mutarea sau poziționarea acestuia.
 2. Bandă de spumă neprelipită - Pentru unele produse (de cele mai multe ori dimensiuni mai mici) veți primi în ambalaj o bandă de spumă, care nu este încă pre-lipită de produs. Tăiați banda la dimensiunile necesare în funcție de produs și lipiți-le în locuri strategice de cealaltă parte a produsului. După ce s-a lipit, dezlipiți folia verde și lipiți-o pe perete. După lipire, dacă sunteți sigur de amplasarea pe perete, apasați cu putere.
 3. Cauciuc adeziv - Dreptunghiurile de cauciuc adeziv sunt folosite pentru produse mici unde nu este posibil să se plaseze bandă de spumă. Cauciucul adeziv poate fi împărțit în bucăți mai mici, întins după cum este necesar etc. Este folosit pentru atașarea produselor mici și ușoare pe perete. Nu-l utilizați sub nicio circumstanță pe produse mari! După aplicarea unei cantități suficiente de cauciuc adeziv în mai multe locuri strategice de pe produs, este necesar să apăsați corespunzător produsul pe perete.
 4. Cuie - Produsele mari destinate agățarii pe perete se recomandă a fi așezate în perete folosind cuie mici (cuie nu fac parte din produs, trebuie achiziționate). Dacă doriți ca produsul să se sprijine de perete, vă recomandăm să cumpărați cuie cu un mini cap. Datorită capului cuiului, produsul v-a sta lipit pe perete.
 5. Lipici de montare - Există încă o opțiune de a folosi lipici de montaj (de exemplu, Mamut), dar în acest caz va fi mai dificil să îl îndepărtați de pe perete și există riscul de deteriorare a tencuielii.

Galerie de montaj general

Exemplu de montare a produsului DUBLEZ prin intermediul unui cui cu cap mic. Exemplu de montare a produsului DUBLEZ prin intermediul unui șurub cu cap mic.

2. Montarea citatului / inscripției pe perete

Pe spatele cuvintelor și semnelor diacritice ale citatului, există pătrate de spumă pre-lipite / bandă de spumă. Pe ele există o folie subțire detașabilă, sub care se află o spumă lipicioasă care se lipește de perete. Sunt incluse și șabloane pentru părți individuale ale citatului (cuvinte, litere, semne diacritice). Datorită șabloanelor, puteți lipi citatul pe perete drept și corect.

Instrucțiuni:

 1. În primul rând, trebuie să vă gândiți și să măsurați locul în care veți plasa citatul.
 2. În al doilea pas, așezați cauciucul adeziv pe care l-ați primit în pachet (pătrate de cauciuc lipicios) pe șablon din cealaltă parte.Așezați-le pe șablon (recomandăm să utilizați două bucăți pe șablon, câte una pe fiecare parte).
 3. Lipiți șablonul pe perete în așa fel încât să puteți introduce părți din citat (nu îl apăsați prea tare pe perete pentru a nu fi nicio problemă cu dezlipirea lui).Șablonul îndeplinește doar funcția de a lipi citatul drept cu spațierea corectă.După ce ați lipit toate părțile citatului în șablon, veți putea dezlipi șablonul în siguranță.(după lipirea citatului, nu va mai fi posibilă modificarea sau poziționarea citatului). În unele cazuri, se poate întâmpla ca șabloanele să se sucească. Pe unele șabloane este posibil să observați linii directoare (pentru unele citate nu există linii directoare deloc). Ele pot fi orizontale sau verticale. În acest caz, vă recomandăm să dezlipiți șabloanele numai după ce lipiți toate părțile care se conectează între ele.
 4. După ce ați lipit toate părțile citatului în șablon, puteți dezlipi cu grijă șablonul de pe perete.Vă recomandăm să procedați cu atenție pentru a evita deteriorarea tencuielii.
 5. După dezlipirea șablonului, doar citatul va rămâne pe perete.
 6. Banda de spumă pe care o puneți pe perete este foarte rezistentă.Vă garantăm că produsul nu va cădea de pe tencuială.Dacă decideți să eliminați citatul după ceva timp, vă recomandăm să procedați cu mare atenție.Cel mai bine ar fi să tăiați mai întâi spuma de pe peretele din spatele produsului cu un cuțit lung și ascuțit și să dezlipiți cu foarte mare grijă restul care rămâne pe perete.Deoarece există mai multe tipuri de tencuială, este necesar să vă adaptați la structura și compoziția D-voastră.

3. Montarea produsului cu un cârlig

Unele produse au un cârlig / cârlige prepoziționate pe cealaltă parte a produsului. În acest caz, asamblarea este foarte simplă.

 • Dacă produsul are un cârlig, acesta poate fi agățat de orice cui.
 • Unele produse (majoritatea de natură mai mare) conțin 2 cârlige pe cealaltă parte.Apoi vă recomandăm să măsurați în prealabil unghiile pe care așezați produsul (distanța dintre ele și orizontalitatea).

Observație privind montarea pe perete

 • Clientul este responsabil de montajul produsului - Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice defecțiune și detașare a produsului de perete. În multe cazuri, așezarea de calitate depinde de compoziția tencuielii, de perimetrul și peretele interior (temperatura peretelui) și procedura corecta de montare.
 • Detașarea produsului cu bandă adezivă de spumă - Deoarece banda adezivă de spumă este foarte puternică, vă recomandăm să tăiați mai întâi spuma din produs cu un cuțit subțire (cel mai bun pentru produse mari și lungi) din spatele produsului. Apoi, puteți îndepărta cu mare atenție spuma rămasă de pe perete.
 • Vă rugăm să nu riscați să plasați produse mari pe gumă și bandă!