Harta lumii 3D din lemn pentru perete

Model: BD-MS-03
Cadou gratuit la fiecare comandă

Și dacă faceți cumpărături de peste 375 lei, vă adăugăm un mic copac al vieții, în valoare de 75 lei, cadou.

Ambalare 100% sigură

Produsele sunt ambalate cu maximă siguranță, astfel încât să nu aveți preocupări privind eventualele deteriorări pe parcursul transportului.

Alegeți decorul:
Alegeți-vă dimensiunea produsului:
90x45 cm 181,30 lei
135x67 cm 181,30 lei
175x87 cm 181,30 lei
181,30 lei ( 152,35 lei fără TVA)
Produs în stoc, disponibil pentru expediere imediată. La D-voastră în 3 zile lucrătoare. (24.07.2024)
Livrăm de la 24,90 lei
98% oameni ne-au recomandat
Au încredere în noi peste 50 000 de clienți mulțumiți.
4,8
Evaluat de 17 clienți
1
0x
2
0x
3
0x
4
4x
5
13x
500+ clienții au cumpărat deja
17 recenzii din partea clienților
100% clienții recomandă
Harta lumii 3D din lemn pentru perete

Harta lumii 3D din lemn pentru perete are un design modern ce nu trebuie să lipsească din casa persoanelor pasionate de călătorii. Decorațiunea este potrivită pentru peretele din living, camera copiilor sau birou.

Continentele și insulele individuale sunt decupate dintr-un panou din lemn cu o grosime de 3 mm. Harta lumii din lemn este realizată în detaliu și cuprinde aproape toate insulele cunoscute din lume.

Principalele avantaje ale hărții lumii:

 • Design modern
 • Hartă detaliată
 • Decorațiune de perete din lemn
 • Varietate mare de modele
 • Un cadou ideal pentru un călător
 • Asamblare ușoară

Fixare pe perete:

Harta lumii poate fi prinsă pe perete cu ușurință, folosind banda adezivă din spumă, aplicată pe spatele continentelor. Pentru a fixa insulele și piesele mai mici, folosiți banda adezivă inclusă în pachet. Cu această bandă, puteți fixa cu ușurință toate insulele pe perete. Nu trebuie decât să puneți o piesă mică pe partea din spate a materialului și să apăsați ferm pe perete.

Conținutul pachetului:

 • Harta lumii 3D din lemn pentru perete
 • Bandă adezivă din spumă pre-atașată pe continente
 • Bandă din spumă pentru insule inclusă în pachet
 • Instrucțiuni de fixare
 • Ilustrație cu poziția continentelor și a insulelor

Observație: Dimensiunea menționată hărții reprezintă dimensiunea după fixarea pe perete, conform ilustrației.

Lăţime
90 cm. 135 cm, 175 cm
Înălţime
45 cm, 67 cm, 87 cm
Adâncime
Culoare
Față
Tehnologia producției
Producător
DUBLEZ
4,8
Evaluat de 17 clienți
1
0x
2
0x
3
0x
4
4x
5
13x
500+ clienții au cumpărat deja
17 recenzii din partea clienților
100% clienții recomandă
Fotografii făcute de clienți
Cele mai recente recenzii ale clienților
Doriana Podaru
1. decembrie 2023
Achiziție verificată
Frumoasa.
Doriana recomandă acest produs
Peter
23. mai 2023
cadoul este foarte frumos, multumesc
Peter recomandă acest produs
Ivan
25. octombrie 2022
Harta antracit a fost exact așa cum ne-am imaginat. A fost nevoie de multă muncă pentru a o potrivi exact, dar rezultatul merită. Încă mai avem de finalizat elementele de completare a hărții.
 • Foarte frumos
 • Bandă groasă
 • Cadouri
 • Mai multă bandă pentru insule/cadouri
Ivan recomandă acest produs

Bună ziua Ivan,

Mulțumim pentru că ați scris o recenzie atât de frumoasă și ați trimis și poza, este foarte frumoasă.

.

Apreciem foarte mult și comentariul dvs. și vom încerca să adăugăm mai multe benzi la hărți.

Ne bucurăm să aflăm că harta vă decorează deja interiorul.

Cu drag echipa DUBLEZ

Peter
18. august 2021
Achiziție verificată
au sosit cu bine, la timp, nu am nici o problema
Peter recomandă acest produs
Iva
26. martie 2021
Achiziție verificată
Harta 3D a lumii este frumoasă, păcat că insulele mici nu au bandă dublu adezivă peste ele, așa cum au părțile mai mari ale hărții, chiar dacă vine cu chestia lipicioasă, se punea greu și sunt curioasă să văd cât va rezista până se usucă banda. În rest s-a pus bine pe perete și s-a pliat frumos după model, nu au fost probleme În rest livrare rapidă și perfect împachetată și aș fi votat prețul un pic mai mic, nu cred că merită atât de mult dar asta e doar părerea mea. Am vrut-o, așa că am pus banii ăia pe ea... Harta este în camera fiului meu de 15 ani, deasupra patului său, unde s-a potrivit foarte bine.
Iva recomandă acest produs
Montarea hărții lumii

Am pregătit pentru D-voastră un ghid detaliat despre cum să montați fără greșeală și simplu harta lumii DUBLEZ pe perete. Haideți să începem :)

Instrucțiuni pentru montarea hărții lumii DUBLEZ:

 1. Montarea hărții în perechi: Recomandăm montarea hărții în perechi pentru a asigura o instalare corectă. Unul dintre voi va aplica părțile individuale ale hărții pe perete, în timp ce celălalt va verifica de la distanță poziționarea corectă a acestora.
 2. Măsurarea spațiului pe perete: Începeți prin a măsura spațiul disponibil pe perete pentru montarea hărții.
 3. Dispunerea hărții pe jos: Înainte de montarea pe perete, vă recomandăm să așezați harta pe jos pentru a vă face o idee mai bună despre cum va arăta dispunerea finală.
 4. Distanța dintre America și Eurasia (Oceanul Atlantic) poate varia în funcție de dimensiunile hărții. Dacă doriți o distanță exactă, folosiți șablonul nostru inclus pentru a determina latitudinea corectă. În caz contrar, lățimea Oceanului Atlantic poate fi ajustată pentru a se potrivi preferințelor D-voastră privind dimensiunea hărții.
 5. Bandă din spumă: Pe spatele hărții se află o bandă din spumă, deja lipită de continente. Tot ce trebuie să faceți este să îndepărtați cu grijă folia verde de protecție de pe bandă și suntem gata să lipim harta. Fiți atenți atunci când aplicați banda din spumă pe perete, deoarece aceasta este foarte rezistentă și, odată fixată, nu mai poate fi îndepărtată.
 6. Insule: Puteți lipi insulele mai mici de perete folosind banda adezivă din spumă inclusă în pachet. Această bandă este tăiată în fâșii și poate fi ajustată la dimensiunea dorită pentru insulă. Aplicați o cantitate mică de bandă pe spatele insulei și presați ferm pe perete. Banda este rezistentă și asigură o fixare sigură.
 7. Procedura de lipire:

  1. Vă recomandăm să începeți prin a lipi America de Nord sau Eurasia (în unele variante, Africa este legată la Eurasia). Rotiți continentul în conformitate cu ilustrația pentru a asigura o aliniere corectă.
  2. Dacă ați lipit deja prima parte, vă recomandăm să folosiți șablonul nostru inclus în pachet pentru a atașa și a lipi a doua parte a hărții, asigurându-vă că este aliniată corect cu prima parte.
  3. Acum puteți proceda la lipirea Africii, atașând-o la Eurasia, în cazul în care ați achiziționat o dimensiune a hărții în care Africa este separată.
  4. Apoi, puteți proceda la lipirea insulelor din Asia folosind șabloanele incluse în pachet. În primul rând, atașăm șablonul numit "Japonia" la Asia și lipim toate cele 3 insule din Japonia. Apoi, atașăm cel de-al doilea șablon numit "Asia de Sud-Est - Insulele" la regiunea Asia de Sud-Est, cu ajutorul căruia putem lipi toate insulele din această zonă. În plus, acest șablon permite lipirea și a Australiei, deoarece o parte a marginii sale urmărește masa continentală a Australiei.
  5. În etapa următoare lipiți cele două părți mari rămase, respectiv America de Sud și Groenlanda. Groenlanda va fi lipită prin estimare, în funcție de preferințele D-voastră.
  6. În ultima etapă, lipiți toate insulele rămase în pachet și marcate pe ilustrație. Asigurați-vă că identificați corect fiecare insulă și că le lipiți în locurile corespunzătoare de pe hartă, conform indicărilor ilustrației.
 8. Ultimele modificări: După ce harta a fost lipită cu succes, este important să apăsați cu mâna harta și toate insulele (din partea din față) cu fermitate pe perete în toate locurile în care se află banda din spumă, astfel încât banda să fie bine lipită pe perete. Verificați cu atenție uniformitatea lipirii hărții pentru a evita orice eventuale bule de aer sau zone neaderente.
 9. Așteptați 24 de ore pentru ca adezivul din banda de spumă să ajungă la rezistența maximă.
 10. Apoi, vom presa din nou harta și insulele cu mâna în toate locurile unde se află banda din spumă.
 11. Ne bucurăm să aflăm că veți avea o nouă hartă DUBLEZ :)

Imagine ilustrativă a hărții lumii DUBLEZ după amplasarea pe perete:

Notă:

 1. Za montáž výrobku zodpovedá zákazník - Za prípadné zlyhanie a odlepenie výrobku zo steny nenesieme žiadnu zodpovednosť. V mnohých prípadoch závisí kvalitné umiestnenie od zloženia omietky, obvodovej a vnútornej steny (teplota steny) a správneho postupu pri montáži.
 2. Clientul este responsabil pentru instalarea corectă a produsului - Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele defecțiuni sau desprinderi ale produsului de pe perete. În multe cazuri, calitatea plasării depinde de compoziția tencuielii, de perimetrul și de peretele interior (precum temperatura acestuia) și de respectarea corectă a procedurilor de montaj.
 3. Doar continentele și insulele prezentate în ilustrație fac parte din hartă.

Deseori ne întrebați

Despre produse

Instrucțiunile de montaj sunt incluse la fiecare comandă.

Instrucțiunile de montaj pentru un anumit produs pot fi întotdeauna găsite pe fila produs de lângă fila cu descrierea produsului.

Montajele generale de perete ale produselor noastre pot fi găsite AICI.

În cazul în care nu ați găsit ceea ce căutați în oferta noastră, vă rugăm nu ezitați să ne contactați prin e-mail cu ideea / solicitarea D-voastră pentru un produs personalizat sau modificarea unuia existent. Departamentul nostru de grafică va fi încântat să analizeze produsul la care visați. Chiar dacă nu vă putem promite că vom începe realizarea acestuia, multe produse au fost create în urma cererilor clienților noștri. Dacă cumva nu vom începe realizarea, cu siguranță vă putem recomanda un produs similar sau vă putem oferi o alternativă.

Dacă sunteți interesat de o dimensiune medie în comparație cu cele pe care le oferim, scrieți-ne un e-mail cu solicitarea D-voastră la dublez@dublez.ro . Dacă doriți o dimensiune și mai mare decât cea afișată, vă rugăm să ne contactați și pe e-mail. Departamentul de grafică va evalua dacă va fi posibil să se producă o dimensiune diferită.

Dacă fotografia nu este afișată într-un decor diferit în galeria de produse, înseamnă că nu avem această fotografie.

Am fotografiat produsul Copacul Vieții Yesod în toate decorurile să vă puteți imagina cum arată în realitate :)

Dacă nu vă puteți decide când alegeți un decor, vă recomandăm să cumpărați mostre de material.

Producem toate produsele în atelierul nostru DUBLEZ din Slovacia. 95% din materialul pe care îl folosim pentru fabricarea produselor noastre este produs în UE, în timp ce aproape tot provine din Republica Cehă / Slovacia. Produsele de la furnizorul nostru principal de materiale îndeplinesc cele mai înalte standarde, care aplică condițiile stricte de control al calității aerului și al poluanților din California Air Resources Board. De asemenea, furnizorul are produse certificate de Programul de Aprobare a Sistemelor de Certificare Forestieră (PEFC) iar lemnul folosit pentru aceste produse provine din păduri verificate și bine gestionate care asigură o resursă regenerabilă și durabilă.

După despachetare, este posibil să simțim un anumit miros din produsele noastre sau miros. Unii oameni simt mirosul acesta, alții nu. Este vorba despre un miros, care a fost creat de procesul de producție. În decurs de 10 zile de la despachetare, mirosul se va estompa în mod natural.

Banda din spumă pe care ați lipit-o pe perete este foarte puternică. Se garantează că produsul nu va cădea de pe tencuială. Produsul cu siguranță nu va cădea de pe tencuială. Dacă vă decideți să dezlipiți inscripția după ceva timp, vă recomandăm să procedați cu foarte mare atenție. Cel mai bine ar fi dacă ați putea mai întâi să tăiați spuma de pe peretele din spatele produsului cu un cuțit lung și ascuțit și să îndepărtați cu mare grijă reziduul care rămâne pe perete. Deoarece există mai multe tipuri de tencuială, este necesar să vă adaptați la structura și compoziția D-voastră.

Întrucât fabricăm produse din materiale lemnoase, răspunsul este discutabil. Atâta timp cât produsul nu este plouat direct sau stropit cu apă, aceasta nu ar trebui să fie o problemă. Cu toate acestea, este necesar să se țină cont de schimbarea umidității aerului exterior și a temperaturii. Deoarece lemnul este un material viu, aceste fluctuații pot cauza de ex. ușoară îndoire a materialului. Prin urmare, în acest caz, recomandăm așezarea produsului pe perete cu cuie cu cap mic. Datorită capului cuiului, produsul va fi apăsat ferm pe perete și stabilitatea acestuia este garantată. Numărul cuielor depinde și de produs.

Servicii adiționale

Pe aproape toate produsele noastre se găsește o siglă mică al companiei noastre. Sigla este mică, minusculă și nu foarte vizibilă. Dacă totuși doriți să eliminați sigla, să nu o gravăm pe produs acest lucru este posibil. Este necesar să ne informați în prealabil despre serviciu pentru a-l adăuga la comandă.

Puteți adăuga serviciul prin următorul link AICI.

Comenzi

Da, produsele noastre ambalăm corespunzător, astfel încât să ajungă în siguranță la D-voastră. Majoritatea produselor sunt într-un șablon de protecție și toate produsele sunt încă ambalate în folie cu bule. Sunt livrate într-o cutie rezistentă din carton cu 5 straturi.

Dacă dimensiunea sau decorul produsului nu vi se potrivesc sau dacă aveți un alt motiv pentru a schimba produsul, nu ezitați să ne contactați. Oferim posibilitatea de a schimba produsele în termen de 30 de zile de la primirea comenzii. Costurile de transport pentru expedierea noului produs sunt suportate de noi! Mai multe informații despre returnarea produselor găsiți AICI.

În cele mai multe cazuri, prejudiciul este cauzat de compania de transport. Ne puteți lăsa reclamația la transportator, ne vom ocupa singuri de ea. Pentru a începe procedura de reclamație cu transportatorul, va trebui să trimiteți documentația foto a expedierii la adresa de e-mail dublez@dublez.ro, și anume:

 1. Detalii despre deteriorare / daune.
 2. O fotografie a întregului produs (dacă este posibil, cu șablon și poate fi, de asemenea folie cu bule în fundal pentru a-i fie clar transportatorului că produsul a fost ambalat în siguranță).
 3. Fotografie cu cartonul de pe ambele părți. Dacă produsul a sosit deteriorat, deteriorarea este de obicei deja vizibilă pe carton.

Este posibil să primiți majoritatea produselor noastre într-un șablon de protecție din lemn realizat din același material ca și produsul. Este lipită pe produs cu bandă adezivă de hârtie din cealaltă parte. După ce ați îndepărtat banda de hârtie, pur și simplu scoateți produsul din șablon. Șablonul este utilizat pentru transportul în siguranță al mărfurilor către D-voastră, pentru a evita deteriorarea produsului. Șablonul este materialul de ambalare. Șablonul nu face parte din produs. Deteriorarea șablonului nu poate fi recunoscută ca o revendicare pentru mărfuri, deoarece este material de ambalare și servește doar pentru livrarea în siguranță a mărfurilor.

Deoarece produsele sunt realizate la comandă, acestea sunt puse în producție după trimiterea comenzii. Viteza de includere în producție depinde de modul de transport ales. Termenul de livrare este orientativ și poate fi mai scurt sau mai lung. În cazul unui timp mai lung de procesare a comenzii, informăm clientul în timp util.

Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

Toate produsele sunt plasate în lista de producție în momentul trimiterii comenzii. Avem întotdeauna în stoc materialul necesar producției. Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

După ce ați ales decorul și dimensiunea, trebuie să adăugați produsul în coș. Coșul de cumpărături se află în partea dreaptă sus a paginii. Ulterior, este necesar să completați: adresa de email, datele de facturare și livrare, alegeți modalitatea de transport și modalitatea de plată. În cele din urmă, pur și simplu trimiteți comanda.

Dacă aveți în continuare problemă cu plasarea comenzii, este posibil că ați făcut o greșeală într-un anumit pas al procesului de cumpărare. În acest caz, vă recomandăm să citiți instrucțiunile despre cum să cumpărați. Instrucțiunile sfătuiesc clientul „pas cu pas” cum să plasați comanda. Dacă mai aveți o problemă cu achiziția D-voastră, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

În cazul în care nu ați primit un e-mail de confirmare la trimiterea comenzii sau nu primiți e-mailuri legate de modificarea comenzii, este posibil că unul dintre următoarele scenarii să fi avut loc:

 1. E-mailul D-voastră a fost primit în spam - În acest caz, este necesar să verificați dosarul „spam” sau "corespondentă nesolicitată". Dacă utilizați G-mail și alți furnizori de e-mail, se poate întâmpla ca e-mailul să fie evaluat de către furnizor ca spam.
 2. Adresa de e-mail pe care ați introdus-o în comandă este scrisă greșit - La trimiterea comenzii, este important ca adresa de e-mail introdusă să fie validă. În acest caz, vă recomandăm să contactați asistența noastră pentru clienți, unde vă vom schimba e-mailul cu cel corect și veți primi și un e-mail cu comanda.
 3. Căsuța D-voastră de e-mail este plină - În cazul în care căsuța D-voastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nici măcar e-mailuri de la noi. Pentru a primi e-mailuri este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de exemplu: prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 4. Căsuța dumneavoastră de e-mail este plină - Dacă căsuța dumneavoastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nu este posibil să primiți e-mail-uri de la noi. Pentru a primi e-mailuri, este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de ex. prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 5. Nu ați trimis comanda - Dacă comanda nu a fost trimisă folosind butonul folosit pentru a trimite comanda și nu ați fost redirecționat către ecranul de mulțumire după trimitere, probabil că comanda nu a fost trimisă. În acest caz, vă recomandăm de asemenea să contactați asistența pentru clienți.
Lăţime
90 cm. 135 cm, 175 cm
Înălţime
45 cm, 67 cm, 87 cm
Adâncime
Culoare
Față
Tehnologia producției
Producător
DUBLEZ
Produse similare
Hartă de perete cu granițe marcate Hartă de perete cu granițe marcate
+ 8
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(7)
de la 247,10 lei
Hărți ale lumii lipite de plută pentru perete
(0)
de la 232,60 lei
Hărți ale lumii lipite de plută pentru perete
(3)
de la 247,10 lei
Harta lumii perete - Atlas geometric Harta lumii perete - Atlas geometric
+ 9
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(17)
de la 337,10 lei
-14%
Harta lumii din lemn - Decorațiune Harta lumii din lemn - Decorațiune
+ 9
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(4)
272,20 lei315,10 lei
Harta de perete a lumii - Line art Harta de perete a lumii - Line art
+ 9
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(0)
de la 93,70 lei
Harta Europei de perete - cu granițe de stat
+ 8
Hărți din lemn ale Europei pentru perete
(0)
de la 227,10 lei
Map world - Tablou autocolant de perete Map world - Tablou autocolant de perete
+ 9
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(0)
de la 201,80 lei
Harta lumii lemn 2 în 1 - Home decor Harta lumii lemn 2 în 1 - Home decor
+ 9
Hărți ale lumii din lemn pentru perete
(0)
468,10 lei
Aruncați o privire în culisele producției DUBLEZ

Suntem producători și comercianți cu amănuntul, toate într-un singur loc. Astfel, avem calitatea sub control :) Aruncați o privire în culisele producției DUBLEZși descoperiți cum iau naștere decorațiunile visurilor voastre.Realizăm din lemn, folosind cele mai avansate tehnologii de pe piață,cu accent pe calitate și detalii ale execuției.Garantăm ambalarea sigură ca produsele să ajungă în siguranță la adresa D-voastră

Alegeți siguranța și cumpărați de la noi:

 • Suntem un producător verificat
 • Potrivite pentru toate tipurile de tencuieli.
 • 99% clienți mulțumiți
 • Montare ușoară
 • Schimb gratuit în termen de 30 de zile
 • Garanție 3 ani