Rama foto pentru copacul vieții

Model: BD-FR-02
Cadou gratuit la fiecare comandă

Și dacă faceți cumpărături de peste 375 lei, vă adăugăm un mic copac al vieții, în valoare de 75 lei, cadou.

Ambalare 100% sigură

Produsele sunt ambalate cu maximă siguranță, astfel încât să nu aveți preocupări privind eventualele deteriorări pe parcursul transportului.

Alegeți decorul:
Alegeți-vă dimensiunea produsului:
14x10 cm 11,60 lei
16x11 cm 11,60 lei
31x21 cm 11,60 lei
11,60 lei ( 9,75 lei fără TVA)
Puteți avea deja pr 4 zile lucrătoare (31.05.2024)
Livrăm de la 15,90 lei
Livrare rapidă +24,90 lei
98% oameni ne-au recomandat
Au încredere în noi peste 50 000 de clienți mulțumiți.
5,0
Evaluat de 3 clienți
1
0x
2
0x
3
0x
4
0x
5
3x
1000+ clienții au cumpărat deja
3 recenzii din partea clienților
100% clienții recomandă
Rama foto pentru copacul vieții

Ramele foto din lemn pentru perete sunt un accesoriu îndrăgit pentru fiecare casă. Creați un mozaic cu fotografiile D-voastră pe lângă copacul vieții sau arborele genealogic. Sunt un accesoriu unic care se potrivește perfect și creează un detaliu drăguț. Potrivite pentru toți copacii noștri ai vieții, pe care îi puteți asorta frumos datorită aceluiași decor. Rama foto este fabricată din lemn și datorită grosimii 3 mm creează un efect 3D, puteți pur și simplu să lipiți fotografia în ea. Datorită unei game largi de decoruri, puteți asorta decorul copacului vieții și decorul ramei foto.

Rama foto este fabricată în trei dimensiuni. Dimensiunile sunt adaptate celor trei dimensiuni de fotografii cele mai standard:

 • 14x10 cm: dimensiunea fotografiei 9x13 cm; Dimensiunea ramei: 14x10 cm
 • 16x11 cm: dimensiunea fotografiei 10x15 cm; Dimensiunea ramei: 16x11 cm
 • 31x21 cm: dimensiunea fotografiei 30x20 cm; Dimensiunea ramei: 31x21 cm


Conținutul pachetului:

 • 1 ramă foto
 • 4 bucăți bandă dublă lipită în prealabil pentru fotografii (Fotokleber) + adeziv pentru fixarea ramei foto pe perete

Notă: Copacul vieții din lemn folosit în fotografia ilustrației poate fi achiziționat separat de AICI și nu este inclus în rama foto. Livrăm rama fără sticlă.

Material
Placă din lemn HDF
Lăţime
14 cm, 16 cm, 31 cm
Înălţime
10 cm, 11 cm, 21 cm
Adâncime
3 mm
Tip
3D
Față
Un dreptunghi
Tehnologia producției
Decupare cu laser
Producător
DUBLEZ
5,0
Evaluat de 3 clienți
1
0x
2
0x
3
0x
4
0x
5
3x
1000+ clienții au cumpărat deja
3 recenzii din partea clienților
100% clienții recomandă
Fotografii făcute de clienți
Cele mai recente recenzii ale clienților
Dușan
28. ianuarie 2021
Achiziție verificată
Foarte frumoase ramele de poze. Tin fara probleme pe suprafete neuniforme. Recomand.
Dușan recomandă acest produs
Daniela Tencerov
2. noiembrie 2020
Achiziție verificată
Produs superb, acolo am pus fotografia noastră preferată.mulțumesc
Daniela recomandă acest produs
Emilia
14. septembrie 2020
Achiziție verificată
Mulțumesc pentru aceste produse frumoase și de înaltă calitate. Foarte mulțumită, iar cadoul pe care l-ați ales a fost super (l-am folosit pentru a decora bradul pe care l-am desenat). Vă doresc mulți clienți fericiți.
Emilia recomandă acest produs
Montare ramă foto

Dacă ați achiziționat doar o ramă separat, instrucțiunile de asamblare sunt următoarele:

 1. Pe partea din spate a oricărei rame foto, există o bandă dublu adezivă lipită în prealabil specializată pentru fotografii - Fotokleber, de pe care puteți dezlipi un strat subțire și puteți lipi o fotografie în ramă.
 2. În pachetul pentru rame foto individuale, există gumă adezivă (dreptunghiuri de gumă adezivă), care este folosită pentru a lipi în final rama cu fotografia pe perete. Guma adezivă poate fi împărțită în bucăți mai mici, întinsă la nevoie etc. Este folosită pentru a atașa produse mici și ușoare pe perete.
 3. După aplicarea unei cantități suficiente de gumă adezivă în cel puțin două locuri de pe rama foto, este necesar să apăsați corespunzător produsul pe perete.

Acest tip de instrucțiuni este valabil pentru tipul de produs dat: Rama foto 1, Rama foto 2

Dacă ați achiziționat o ramă foto în care sunt introduse mai multe fotografii, instrucțiunile de asamblare sunt următoarele:

Pe partea din spate a oricărei rame foto, există o bandă dublu adezivă lipită în prealabil specializată pentru fotografii - Fotokleber, de pe care puteți dezlipi un strat subțire și puteți lipi o fotografie în ramă.

Dacă rama foto are bandă din spumă lipită în prealabil pe cealaltă parte, după lipirea fotografiilor în ramă, este posibil să dezlipiți folia de protecție de pe banda din spumă și să lipiți rama foto de perete.

Notă: Ramele foto sunt furnizate fără sticlă.

Deseori ne întrebați

Despre produse

Instrucțiunile de montaj sunt incluse la fiecare comandă.

Instrucțiunile de montaj pentru un anumit produs pot fi întotdeauna găsite pe fila produs de lângă fila cu descrierea produsului.

Montajele generale de perete ale produselor noastre pot fi găsite AICI.

În cazul în care nu ați găsit ceea ce căutați în oferta noastră, vă rugăm nu ezitați să ne contactați prin e-mail cu ideea / solicitarea D-voastră pentru un produs personalizat sau modificarea unuia existent. Departamentul nostru de grafică va fi încântat să analizeze produsul la care visați. Chiar dacă nu vă putem promite că vom începe realizarea acestuia, multe produse au fost create în urma cererilor clienților noștri. Dacă cumva nu vom începe realizarea, cu siguranță vă putem recomanda un produs similar sau vă putem oferi o alternativă.

Dacă sunteți interesat de o dimensiune medie în comparație cu cele pe care le oferim, scrieți-ne un e-mail cu solicitarea D-voastră la dublez@dublez.ro . Dacă doriți o dimensiune și mai mare decât cea afișată, vă rugăm să ne contactați și pe e-mail. Departamentul de grafică va evalua dacă va fi posibil să se producă o dimensiune diferită.

Dacă fotografia nu este afișată într-un decor diferit în galeria de produse, înseamnă că nu avem această fotografie.

Am fotografiat produsul Copacul Vieții Yesod în toate decorurile să vă puteți imagina cum arată în realitate :)

Dacă nu vă puteți decide când alegeți un decor, vă recomandăm să cumpărați mostre de material.

Producem toate produsele în atelierul nostru DUBLEZ din Slovacia. 95% din materialul pe care îl folosim pentru fabricarea produselor noastre este produs în UE, în timp ce aproape tot provine din Republica Cehă / Slovacia. Produsele de la furnizorul nostru principal de materiale îndeplinesc cele mai înalte standarde, care aplică condițiile stricte de control al calității aerului și al poluanților din California Air Resources Board. De asemenea, furnizorul are produse certificate de Programul de Aprobare a Sistemelor de Certificare Forestieră (PEFC) iar lemnul folosit pentru aceste produse provine din păduri verificate și bine gestionate care asigură o resursă regenerabilă și durabilă.

După despachetare, este posibil să simțim un anumit miros din produsele noastre sau miros. Unii oameni simt mirosul acesta, alții nu. Este vorba despre un miros, care a fost creat de procesul de producție. În decurs de 10 zile de la despachetare, mirosul se va estompa în mod natural.

Banda din spumă pe care ați lipit-o pe perete este foarte puternică. Se garantează că produsul nu va cădea de pe tencuială. Produsul cu siguranță nu va cădea de pe tencuială. Dacă vă decideți să dezlipiți inscripția după ceva timp, vă recomandăm să procedați cu foarte mare atenție. Cel mai bine ar fi dacă ați putea mai întâi să tăiați spuma de pe peretele din spatele produsului cu un cuțit lung și ascuțit și să îndepărtați cu mare grijă reziduul care rămâne pe perete. Deoarece există mai multe tipuri de tencuială, este necesar să vă adaptați la structura și compoziția D-voastră.

Întrucât fabricăm produse din materiale lemnoase, răspunsul este discutabil. Atâta timp cât produsul nu este plouat direct sau stropit cu apă, aceasta nu ar trebui să fie o problemă. Cu toate acestea, este necesar să se țină cont de schimbarea umidității aerului exterior și a temperaturii. Deoarece lemnul este un material viu, aceste fluctuații pot cauza de ex. ușoară îndoire a materialului. Prin urmare, în acest caz, recomandăm așezarea produsului pe perete cu cuie cu cap mic. Datorită capului cuiului, produsul va fi apăsat ferm pe perete și stabilitatea acestuia este garantată. Numărul cuielor depinde și de produs.

Servicii adiționale

Pe aproape toate produsele noastre se găsește o siglă mică al companiei noastre. Sigla este mică, minusculă și nu foarte vizibilă. Dacă totuși doriți să eliminați sigla, să nu o gravăm pe produs acest lucru este posibil. Este necesar să ne informați în prealabil despre serviciu pentru a-l adăuga la comandă.

Puteți adăuga serviciul prin următorul link AICI.

Comenzi

Da, produsele noastre ambalăm corespunzător, astfel încât să ajungă în siguranță la D-voastră. Majoritatea produselor sunt într-un șablon de protecție și toate produsele sunt încă ambalate în folie cu bule. Sunt livrate într-o cutie rezistentă din carton cu 5 straturi.

Dacă dimensiunea sau decorul produsului nu vi se potrivesc sau dacă aveți un alt motiv pentru a schimba produsul, nu ezitați să ne contactați. Oferim posibilitatea de a schimba produsele în termen de 30 de zile de la primirea comenzii. Costurile de transport pentru expedierea noului produs sunt suportate de noi! Mai multe informații despre returnarea produselor găsiți AICI.

În cele mai multe cazuri, prejudiciul este cauzat de compania de transport. Ne puteți lăsa reclamația la transportator, ne vom ocupa singuri de ea. Pentru a începe procedura de reclamație cu transportatorul, va trebui să trimiteți documentația foto a expedierii la adresa de e-mail dublez@dublez.ro, și anume:

 1. Detalii despre deteriorare / daune.
 2. O fotografie a întregului produs (dacă este posibil, cu șablon și poate fi, de asemenea folie cu bule în fundal pentru a-i fie clar transportatorului că produsul a fost ambalat în siguranță).
 3. Fotografie cu cartonul de pe ambele părți. Dacă produsul a sosit deteriorat, deteriorarea este de obicei deja vizibilă pe carton.

Este posibil să primiți majoritatea produselor noastre într-un șablon de protecție din lemn realizat din același material ca și produsul. Este lipită pe produs cu bandă adezivă de hârtie din cealaltă parte. După ce ați îndepărtat banda de hârtie, pur și simplu scoateți produsul din șablon. Șablonul este utilizat pentru transportul în siguranță al mărfurilor către D-voastră, pentru a evita deteriorarea produsului. Șablonul este materialul de ambalare. Șablonul nu face parte din produs. Deteriorarea șablonului nu poate fi recunoscută ca o revendicare pentru mărfuri, deoarece este material de ambalare și servește doar pentru livrarea în siguranță a mărfurilor.

Deoarece produsele sunt realizate la comandă, acestea sunt puse în producție după trimiterea comenzii. Viteza de includere în producție depinde de modul de transport ales. Termenul de livrare este orientativ și poate fi mai scurt sau mai lung. În cazul unui timp mai lung de procesare a comenzii, informăm clientul în timp util.

Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

Toate produsele sunt plasate în lista de producție în momentul trimiterii comenzii. Avem întotdeauna în stoc materialul necesar producției. Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

După ce ați ales decorul și dimensiunea, trebuie să adăugați produsul în coș. Coșul de cumpărături se află în partea dreaptă sus a paginii. Ulterior, este necesar să completați: adresa de email, datele de facturare și livrare, alegeți modalitatea de transport și modalitatea de plată. În cele din urmă, pur și simplu trimiteți comanda.

Dacă aveți în continuare problemă cu plasarea comenzii, este posibil că ați făcut o greșeală într-un anumit pas al procesului de cumpărare. În acest caz, vă recomandăm să citiți instrucțiunile despre cum să cumpărați. Instrucțiunile sfătuiesc clientul „pas cu pas” cum să plasați comanda. Dacă mai aveți o problemă cu achiziția D-voastră, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

În cazul în care nu ați primit un e-mail de confirmare la trimiterea comenzii sau nu primiți e-mailuri legate de modificarea comenzii, este posibil că unul dintre următoarele scenarii să fi avut loc:

 1. E-mailul D-voastră a fost primit în spam - În acest caz, este necesar să verificați dosarul „spam” sau "corespondentă nesolicitată". Dacă utilizați G-mail și alți furnizori de e-mail, se poate întâmpla ca e-mailul să fie evaluat de către furnizor ca spam.
 2. Adresa de e-mail pe care ați introdus-o în comandă este scrisă greșit - La trimiterea comenzii, este important ca adresa de e-mail introdusă să fie validă. În acest caz, vă recomandăm să contactați asistența noastră pentru clienți, unde vă vom schimba e-mailul cu cel corect și veți primi și un e-mail cu comanda.
 3. Căsuța D-voastră de e-mail este plină - În cazul în care căsuța D-voastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nici măcar e-mailuri de la noi. Pentru a primi e-mailuri este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de exemplu: prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 4. Căsuța dumneavoastră de e-mail este plină - Dacă căsuța dumneavoastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nu este posibil să primiți e-mail-uri de la noi. Pentru a primi e-mailuri, este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de ex. prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 5. Nu ați trimis comanda - Dacă comanda nu a fost trimisă folosind butonul folosit pentru a trimite comanda și nu ați fost redirecționat către ecranul de mulțumire după trimitere, probabil că comanda nu a fost trimisă. În acest caz, vă recomandăm de asemenea să contactați asistența pentru clienți.
Aruncați o privire în culisele producției DUBLEZ

Suntem producători și comercianți cu amănuntul, toate într-un singur loc. Astfel, avem calitatea sub control :) Aruncați o privire în culisele producției DUBLEZși descoperiți cum iau naștere decorațiunile visurilor voastre.Realizăm din lemn, folosind cele mai avansate tehnologii de pe piață,cu accent pe calitate și detalii ale execuției.Garantăm ambalarea sigură ca produsele să ajungă în siguranță la adresa D-voastră

Alegeți siguranța și cumpărați de la noi:

 • Suntem un producător verificat
 • Potrivite pentru toate tipurile de tencuieli.
 • 99% clienți mulțumiți
 • Montare ușoară
 • Schimb gratuit în termen de 30 de zile
 • Garanție 3 ani
Produse similare
Rame foto adezive din lemn pentru perete Rame foto adezive din lemn pentru perete
+ 9
Rame foto din lemn pentru perete
(0)
de la 67,00 lei
Rame foto din lemn - Love Rame foto din lemn - Love
+ 9
Rame foto din lemn pentru perete
(1)
89,50 lei
Ramă foto ieftină pentru mai multe fotografii - Inimioare Ramă foto ieftină pentru mai multe fotografii - Inimioare
+ 9
Rame foto din lemn pentru perete
(0)
de la 55,70 lei
Un copac cu rame foto pentru perete Un copac cu rame foto pentru perete
+ 9
Rame foto din lemn pentru perete
(2)
207,70 lei
Ramă foto de nuntă cu nume și dată Ramă foto de nuntă cu nume și dată
+ 1
Rame foto din lemn pentru perete
(1)
de la 140,10 lei
Cadou original pentru pescar - Rame foto Cadou original pentru pescar - Rame foto
+ 9
Rame foto din lemn pentru perete
(0)
de la 173,10 lei
Cadou pentru baschetbalist - Ramă foto cu nume Cadou pentru baschetbalist - Ramă foto cu nume
+ 9
Rame foto din lemn pentru perete
(0)
de la 133,40 lei
Arbore genealogic din lemn cu rame foto - Stejar Arbore genealogic din lemn cu rame foto - Stejar
+ 9
Rame foto din lemn pentru perete
(0)
445,80 lei