Ceas de perete living - Unity

Model: HO-016
Cadou gratuit la fiecare comandă

Și dacă faceți cumpărături de peste 375 lei, vă adăugăm un mic copac al vieții, în valoare de 75 lei, cadou.

Ambalare 100% sigură

Produsele sunt ambalate cu maximă siguranță, astfel încât să nu aveți preocupări privind eventualele deteriorări pe parcursul transportului.

Alegeți decorul:
Alegeți-vă dimensiunea produsului:
33x33 cm 133,40 lei
66x66 cm 133,40 lei
133,40 lei ( 112,10 lei fără TVA)
Puteți avea deja pr 4 zile lucrătoare (19.07.2024)
Livrăm de la 15,90 lei
Livrare rapidă +24,90 lei
98% oameni ne-au recomandat
Au încredere în noi peste 50 000 de clienți mulțumiți.
Ceas de perete living - Unity

Acest ceas este potrivit pentru bucătărie sau living, unde va deveni un home decor perfect și practic. Vă garantăm că vă veți îndrăgosti de ceasul cu cifre romane care va deveni o decorațiune de neratat a oricărui perete. Datorită funcționării silențioase, nu veți fi deranjat de ticăitul ceasului și îl puteți amplasa în dormitor, într-un birou, studio sau atelier. Alegând decorul preferat și cu acele sale argintii, acest ceas va deveni un punct de atracție în orice spațiu.

Ceasul de 6 mm grosime este realizat din două plăci de 3 mm. Panoul interior are o grosime de 3 mm, de culoare neagră, cu numere decupate care indică ora. Panoul exterior are o grosime de 3 mm și este prevăzut cu orice tip de decor ales.

Principalele avantaje ale ceasului din lemn:

 • Ceasul servește ca un accesoriu cu design
 • Două dimensiuni la alegere
 • Potrivit pentru peretele unui interior modern
 • Ceasul este fabricat din lemn ecologic
 • Funcționare silențioasă
 • Design luxos al ceasului pentru perete

Montare pe perete:

Acele ceasului sunt incluse și trebuie montate pe ceas în conformitate cu instrucțiunile incluse. Este prevăzut un cârlig metalic pentru o fixare ușoară pe perete.

Informații tehnice:

 • Ceasul conține două ace indicatoare: unul pentru oră și altul pentru minute
 • Ceasul are un mecanism silențios, fără ticăit
 • Mecanismul are o grosime de 16 mm. Distanța ceasului de perete după agățare va fi de 16 mm
 • Mecanismul este alimentat cu o baterie clasică AA cu o tensiune de 1,3 - 1,7 V
 • Bateria AA nu este inclusă în pachet
 • 2 ani garanție la produs

Conținutul pachetului:

 • Ceas de perete living - Unity
 • Mecanism silențios
 • Ace indicatoare din oțel argintiu cu suprafață mată
 • Instrucțiuni de asamblare
250+ clienții au cumpărat deja
Lăţime
33 cm, 66 cm
Înălţime
33 cm, 66 cm
Adâncime
Typ hodín
Față
Tehnologia producției
Producător
DUBLEZ
Acest produs încă nu a fost evaluat. Fiți primul care scrie o recenzie.
250+ clienții au cumpărat deja
Montarea ceasului DUBLEZ pe perete
 1. Așezați ceasul cu fața spre D-voastră.
 2. Deșurubăm șurubul mic, superior, din alamă, care se află pe mecanism.
 3. Despachetăm acele de ceasornic metalice aflate în pachet. Sunt două ace de ceasornic în pachet. Unul indică ora (mai scurt), iar celălalt minutul (mai lung). Cel care indică ora are o gaură mai mare, cu o rotiță de alamă. Acul care indică minutul are o gaură mai mică fără rotiță de alamă.
 4. Este posibil să existe o folie de protecție pe acele de ceasornic. Dacă se află, îndepărtați-o cu grijă.

  1. Dacă acele sunt negre, folia este translucidă.
  2. Dacă acele sunt argintii, folia este albastră sau nu conțin folie.
  3. Dacă sunt metalice aurii sau din lemn, folia nu se află pe acele de ceasornic.
 5. Montarea acelor pe mecanism:

  1. Prima dată montăm acul care indică ora. Introducem acul în mecanismul ceasului și îl apăsăm cu grijă, astfel încât să se țină ferm. Sfatul nostru: apăsăm în jurul circumferinței „semicercurilor”, nu apăsați capetele acelor pentru a evita îndoirea acestora.
  2. Pe urmă introducem acul care indică minutele. Acest ac se potrivește exact în șanțul mecanismului.
  3. Dacă ați reușit să montați cu succes acele de ceasornic, înșurubăm înapoi șurubul din alamă pe partea superioară a mecanismului.
 6. Verificarea acelor: După montarea acelor, este necesar să privim ceasul din profil / lateral, dacă acele nu se încrucișează. Dacă din greșeală se încrucișează, îndoim ușor acul care indică minutele (cel mai bine este să îl îndoim ușor lângă mecanism, nu la capătul acelor) pentru a remedia această problemă.
 7. Alegerea bateriei potrivite pentru ceas: Mecanismul ceasului este alimentat de o baterie AA standard. Este foarte important să folosiți tipul corect de baterie pentru ca ceasul să funcționeze corect și să afișeze ora exactă. În calitate de producător, vă recomandăm să utilizați baterii alcaline de înaltă calitate de la producători autorizați. Nu vă recomandăm să folosiți baterii reîncărcabile, baterii vechi, baterii uzate sau baterii cu clorură de zinc. Tensiunea bateriei trebuie să fie în intervalul 1,3 - 1,7 V. Dacă aceste recomandări nu sunt respectate, există riscul ca ceasul să nu funcționeze corect.
 8. Instalarea bateriei în ceas: Introduceți o baterie AA în mecanismul ceasului. Poziția de introducere a bateriei (plus, minus) este indicată pe mecanism.
 9. Setarea orei: În primul rând, poziționăm acele la ora 12:00. Ulterior, pe spatele mecanismului se află o rotiță neagră, pe care o puteți roti pentru a seta ora exactă.
 10. Dacă totul a decurs bine, puteți agăța ceasul pe perete folosind un cârlig de oțel pe care îl așezați în cui.

Deseori ne întrebați

Despre produse

Instrucțiunile de montaj sunt incluse la fiecare comandă.

Instrucțiunile de montaj pentru un anumit produs pot fi întotdeauna găsite pe fila produs de lângă fila cu descrierea produsului.

Montajele generale de perete ale produselor noastre pot fi găsite AICI.

În cazul în care nu ați găsit ceea ce căutați în oferta noastră, vă rugăm nu ezitați să ne contactați prin e-mail cu ideea / solicitarea D-voastră pentru un produs personalizat sau modificarea unuia existent. Departamentul nostru de grafică va fi încântat să analizeze produsul la care visați. Chiar dacă nu vă putem promite că vom începe realizarea acestuia, multe produse au fost create în urma cererilor clienților noștri. Dacă cumva nu vom începe realizarea, cu siguranță vă putem recomanda un produs similar sau vă putem oferi o alternativă.

Dacă sunteți interesat de o dimensiune medie în comparație cu cele pe care le oferim, scrieți-ne un e-mail cu solicitarea D-voastră la dublez@dublez.ro . Dacă doriți o dimensiune și mai mare decât cea afișată, vă rugăm să ne contactați și pe e-mail. Departamentul de grafică va evalua dacă va fi posibil să se producă o dimensiune diferită.

Dacă fotografia nu este afișată într-un decor diferit în galeria de produse, înseamnă că nu avem această fotografie.

Am fotografiat produsul Copacul Vieții Yesod în toate decorurile să vă puteți imagina cum arată în realitate :)

Dacă nu vă puteți decide când alegeți un decor, vă recomandăm să cumpărați mostre de material.

Producem toate produsele în atelierul nostru DUBLEZ din Slovacia. 95% din materialul pe care îl folosim pentru fabricarea produselor noastre este produs în UE, în timp ce aproape tot provine din Republica Cehă / Slovacia. Produsele de la furnizorul nostru principal de materiale îndeplinesc cele mai înalte standarde, care aplică condițiile stricte de control al calității aerului și al poluanților din California Air Resources Board. De asemenea, furnizorul are produse certificate de Programul de Aprobare a Sistemelor de Certificare Forestieră (PEFC) iar lemnul folosit pentru aceste produse provine din păduri verificate și bine gestionate care asigură o resursă regenerabilă și durabilă.

După despachetare, este posibil să simțim un anumit miros din produsele noastre sau miros. Unii oameni simt mirosul acesta, alții nu. Este vorba despre un miros, care a fost creat de procesul de producție. În decurs de 10 zile de la despachetare, mirosul se va estompa în mod natural.

Banda din spumă pe care ați lipit-o pe perete este foarte puternică. Se garantează că produsul nu va cădea de pe tencuială. Produsul cu siguranță nu va cădea de pe tencuială. Dacă vă decideți să dezlipiți inscripția după ceva timp, vă recomandăm să procedați cu foarte mare atenție. Cel mai bine ar fi dacă ați putea mai întâi să tăiați spuma de pe peretele din spatele produsului cu un cuțit lung și ascuțit și să îndepărtați cu mare grijă reziduul care rămâne pe perete. Deoarece există mai multe tipuri de tencuială, este necesar să vă adaptați la structura și compoziția D-voastră.

Întrucât fabricăm produse din materiale lemnoase, răspunsul este discutabil. Atâta timp cât produsul nu este plouat direct sau stropit cu apă, aceasta nu ar trebui să fie o problemă. Cu toate acestea, este necesar să se țină cont de schimbarea umidității aerului exterior și a temperaturii. Deoarece lemnul este un material viu, aceste fluctuații pot cauza de ex. ușoară îndoire a materialului. Prin urmare, în acest caz, recomandăm așezarea produsului pe perete cu cuie cu cap mic. Datorită capului cuiului, produsul va fi apăsat ferm pe perete și stabilitatea acestuia este garantată. Numărul cuielor depinde și de produs.

Servicii adiționale

Pe aproape toate produsele noastre se găsește o siglă mică al companiei noastre. Sigla este mică, minusculă și nu foarte vizibilă. Dacă totuși doriți să eliminați sigla, să nu o gravăm pe produs acest lucru este posibil. Este necesar să ne informați în prealabil despre serviciu pentru a-l adăuga la comandă.

Puteți adăuga serviciul prin următorul link AICI.

Comenzi

Da, produsele noastre ambalăm corespunzător, astfel încât să ajungă în siguranță la D-voastră. Majoritatea produselor sunt într-un șablon de protecție și toate produsele sunt încă ambalate în folie cu bule. Sunt livrate într-o cutie rezistentă din carton cu 5 straturi.

Dacă dimensiunea sau decorul produsului nu vi se potrivesc sau dacă aveți un alt motiv pentru a schimba produsul, nu ezitați să ne contactați. Oferim posibilitatea de a schimba produsele în termen de 30 de zile de la primirea comenzii. Costurile de transport pentru expedierea noului produs sunt suportate de noi! Mai multe informații despre returnarea produselor găsiți AICI.

În cele mai multe cazuri, prejudiciul este cauzat de compania de transport. Ne puteți lăsa reclamația la transportator, ne vom ocupa singuri de ea. Pentru a începe procedura de reclamație cu transportatorul, va trebui să trimiteți documentația foto a expedierii la adresa de e-mail dublez@dublez.ro, și anume:

 1. Detalii despre deteriorare / daune.
 2. O fotografie a întregului produs (dacă este posibil, cu șablon și poate fi, de asemenea folie cu bule în fundal pentru a-i fie clar transportatorului că produsul a fost ambalat în siguranță).
 3. Fotografie cu cartonul de pe ambele părți. Dacă produsul a sosit deteriorat, deteriorarea este de obicei deja vizibilă pe carton.

Este posibil să primiți majoritatea produselor noastre într-un șablon de protecție din lemn realizat din același material ca și produsul. Este lipită pe produs cu bandă adezivă de hârtie din cealaltă parte. După ce ați îndepărtat banda de hârtie, pur și simplu scoateți produsul din șablon. Șablonul este utilizat pentru transportul în siguranță al mărfurilor către D-voastră, pentru a evita deteriorarea produsului. Șablonul este materialul de ambalare. Șablonul nu face parte din produs. Deteriorarea șablonului nu poate fi recunoscută ca o revendicare pentru mărfuri, deoarece este material de ambalare și servește doar pentru livrarea în siguranță a mărfurilor.

Deoarece produsele sunt realizate la comandă, acestea sunt puse în producție după trimiterea comenzii. Viteza de includere în producție depinde de modul de transport ales. Termenul de livrare este orientativ și poate fi mai scurt sau mai lung. În cazul unui timp mai lung de procesare a comenzii, informăm clientul în timp util.

Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

Toate produsele sunt plasate în lista de producție în momentul trimiterii comenzii. Avem întotdeauna în stoc materialul necesar producției. Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

După ce ați ales decorul și dimensiunea, trebuie să adăugați produsul în coș. Coșul de cumpărături se află în partea dreaptă sus a paginii. Ulterior, este necesar să completați: adresa de email, datele de facturare și livrare, alegeți modalitatea de transport și modalitatea de plată. În cele din urmă, pur și simplu trimiteți comanda.

Dacă aveți în continuare problemă cu plasarea comenzii, este posibil că ați făcut o greșeală într-un anumit pas al procesului de cumpărare. În acest caz, vă recomandăm să citiți instrucțiunile despre cum să cumpărați. Instrucțiunile sfătuiesc clientul „pas cu pas” cum să plasați comanda. Dacă mai aveți o problemă cu achiziția D-voastră, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

În cazul în care nu ați primit un e-mail de confirmare la trimiterea comenzii sau nu primiți e-mailuri legate de modificarea comenzii, este posibil că unul dintre următoarele scenarii să fi avut loc:

 1. E-mailul D-voastră a fost primit în spam - În acest caz, este necesar să verificați dosarul „spam” sau "corespondentă nesolicitată". Dacă utilizați G-mail și alți furnizori de e-mail, se poate întâmpla ca e-mailul să fie evaluat de către furnizor ca spam.
 2. Adresa de e-mail pe care ați introdus-o în comandă este scrisă greșit - La trimiterea comenzii, este important ca adresa de e-mail introdusă să fie validă. În acest caz, vă recomandăm să contactați asistența noastră pentru clienți, unde vă vom schimba e-mailul cu cel corect și veți primi și un e-mail cu comanda.
 3. Căsuța D-voastră de e-mail este plină - În cazul în care căsuța D-voastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nici măcar e-mailuri de la noi. Pentru a primi e-mailuri este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de exemplu: prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 4. Căsuța dumneavoastră de e-mail este plină - Dacă căsuța dumneavoastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nu este posibil să primiți e-mail-uri de la noi. Pentru a primi e-mailuri, este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de ex. prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 5. Nu ați trimis comanda - Dacă comanda nu a fost trimisă folosind butonul folosit pentru a trimite comanda și nu ați fost redirecționat către ecranul de mulțumire după trimitere, probabil că comanda nu a fost trimisă. În acest caz, vă recomandăm de asemenea să contactați asistența pentru clienți.
Aruncați o privire în culisele producției DUBLEZ

Suntem producători și comercianți cu amănuntul, toate într-un singur loc. Astfel, avem calitatea sub control :) Aruncați o privire în culisele producției DUBLEZși descoperiți cum iau naștere decorațiunile visurilor voastre.Realizăm din lemn, folosind cele mai avansate tehnologii de pe piață,cu accent pe calitate și detalii ale execuției.Garantăm ambalarea sigură ca produsele să ajungă în siguranță la adresa D-voastră

Alegeți siguranța și cumpărați de la noi:

 • Suntem un producător verificat
 • Potrivite pentru toate tipurile de tencuieli.
 • 99% clienți mulțumiți
 • Montare ușoară
 • Schimb gratuit în termen de 30 de zile
 • Garanție 3 ani
Produse similare
Ceas decorativ de perete - Technic Ceas decorativ de perete - Technic
+ 2
Ceas din lemn pentru living
(0)
de la 153,20 lei
Ceas perete living - Black Ceas perete living - Black
+ 5
Ceas din lemn modern
(1)
de la 118,50 lei
Ceas perete mare - Numerus Ceas perete mare - Numerus
+ 7
Ceas din lemn pentru living
(1)
257,30 lei
Ceas de perete modern mare - Chronos Ceas de perete modern mare - Chronos
+ 7
Ceas din lemn pentru living
(1)
de la 118,50 lei
Ceas cu cifre romane pentru perete - Silver Ceas cu cifre romane pentru perete - Silver
+ 3
Ceas din lemn modern
(0)
de la 118,50 lei