Montarea produsului DUBLEZ cu ajutorul unei benzi din spumă

Produsele noastre pot fi, de asemenea, amplasate pe perete cu ajutorul unei benzi din spumă, dacă o recomandăm ca tip de accesoriu pentru montare.

Înainte de a începe montarea cu ajutorul benzii din spumă, există câteva puncte importante pe care le recomandăm să le citească toți cei care intenționează să fixeze pe perete un produs din atelierul nostru.

Informații importante înainte de montare:

  1. Gândiți-vă bine unde va fi amplasat produsul. În cazul unui produs din mai multe piese, vă recomandăm să întindeți produsul pe podea pentru a vedea cum sunt distanțate piesele produsului și care este dimensiunea totală a produsului.
  2. În cazul pereților proaspăt zugrăviți, vă recomandăm să așteptați 30 de zile după zugrăvire pentru ca banda din spumă să se lipească ferm de perete.
  3. Pentru tencuieli mai puțin fine, vă recomandăm să fixați produsul pe perete cu ajutorul cuielor sau adezivului pentru montaj. Este posibil ca montarea cu ajutorul benzii din spumă să nu fie potrivită.
  4. Recomandăm întotdeauna montarea produselor în perechi. Unul dintre cei doi va fixa și lipi produsul pe perete, iar celălalt va verifica de la distanță pentru a se asigura că produsul este lipit corect și drept.

1. Montarea generală a produsului cu banda din spumă:

  1. Vom măsura exact locul în care vom monta produsul.
  2. Îndepărtați folia verde subțire, protectoare, de pe banda din spumă.
  3. Acum putem fixa produsul pe perete. Ne asigurăm că produsul este așezat drept! Odată lipit, nu va mai fi posibilă mutarea sau repoziționarea acestuia.

1.1 Banda din spumă este lipită în prealabil

Atâta timp cât banda din spumă este prelipită pe cealaltă parte a produsului, montarea este foarte ușoară. Banda din spumă se găsește, în general, pe versiunile mai mici ale produselor sau pe produsele a căror greutate mai mică permite această modalitate de montare. Procedați așa cum este descris la punctul 1.

1.2 Banda din spumă nu este lipită în prealabil

Banda din spumă poate fi comandată și separat. 1 bucată de bandă din spumă reprezintă 1 metru împărțit în 10 benzi individuale de 10 cm lungime. Dacă este necesar, puteți tăia banda în bucăți mai scurte cu o foarfecă.

Dacă ați cumpărat un produs sau o variantă de mărime mai mare a produsului nostru care nu include banda din spumă lipită în prealabil, puteți cumpăra banda din spumă extra și o puteți lipi pe partea opusă a produsului în confortul casei D-voastră. Pentru a ne asigura că o puteți face ca un expert, am pregătit câteva exemple care vor face ca aplicarea benzii din spumă să fie ușoară pentru toată lumea!

Încercăm să lipim banda în locuri strategice, astfel încât banda să fie aplicată uniform pe întregul produs. Adică, astfel încât fiecare parte a produsului să fie suficient de lipită de perete și nicio parte a produsului să nu se desprindă de perete. Banda trebuie să fie apăsată ferm pe produs. Dacă este posibil, nu lipiți banda prea aproape de marginea produsului, ci la cel puțin 1 mm de marginea produsului, astfel încât aceasta să nu fie vizibilă din lateral după lipire.

După ce banda a fost aplicată pe produs, procedați așa cum este descris la punctul 1.

Exemple de aplicare a benzii pe produsul DUBLEZ în funcție de tipul/forma produsului:


Lipirea benzii din spumă la forma rotundă 1:

 

Lipirea benzii din spumă la forma rotundă 2:

 

Lipirea benzii din spumă pe un tablou din mai multe piese:

 

Lipirea benzii din spumă pentru piesele cu forma pătrată/dreptunghiulară:

 

Lipirea benzii din spumă pe piese mici:

 

Detalii despre lipirea banzii din spumă care aderă la un produs detaliat: