Ceas de perete 3D - Oracol

Model: NH-001
Cadou gratuit la fiecare comandă

Și dacă faceți cumpărături de peste 375 lei, vă adăugăm un mic copac al vieții, în valoare de 75 lei, cadou.

Ambalare 100% sigură

Produsele sunt ambalate cu maximă siguranță, astfel încât să nu aveți preocupări privind eventualele deteriorări pe parcursul transportului.

Alegeți decorul:
Alegeți-vă dimensiunea produsului:
100x100 cm 207,80 lei
207,80 lei ( 174,62 lei fără TVA)
Puteți avea deja pr 4 zile lucrătoare (25.07.2024)
Livrăm de la 15,90 lei
98% oameni ne-au recomandat
Au încredere în noi peste 50 000 de clienți mulțumiți.
5,0
Evaluat de 1 client
1
0x
2
0x
3
0x
4
0x
5
1x
50+ clienții au cumpărat deja
1 recenzie din partea clientului
100% clienții recomandă
Ceas de perete 3D - Oracol

Ceasul de perete 3D - Oracol este realizat din lemn și este o alegere potrivită pentru persoanele cu stil, care caută o decorațiune modernă și un ceas unic în același timp. Acest ceas autocolant cu design este potrivit pentru bucătărie sau pentru living, unde cu siguranță nu va rămâne neobservat datorită dimensiunilor sale mari.

Cu siguranță veți îndrăgi ceasul nostru din lemn și va deveni o decorațiune de nelipsit a oricărui perete. Datorită funcționării silențioase a mecanismului, este potrivit și pentru amplasarea ceasului în încăperile unde dormiți.

Principalele avantaje ale ceasului din lemn:

 • Ceasul este un accesoriu de design
 • Cifrele autocolante sunt disponibile în mai multe decoruri
 • Supradimensionat după lipire
 • Ceasul este fabricat din lemn
 • Acele sunt realizate din nuc de înaltă calitate
 • Funcționare silențioasă a mecanismului
 • Design de lux

Notă: Când alegeți decorul, alegeți și decorul cifrelor autocolante. Culoarea acelor din lemn și a capacului din oțel nu se poate modifica.

Montarea pe perete:

Ceasul autocolant este livrat cu instrucțiuni de asamblare detaliate care explică cum se fixează mecanismul pe perete, montarea acelor și cum se lipesc toate părțile ceasului pe perete, împreună cu o prezentare foto clară, pas cu pas.

Informații tehnice:

 • Dimensiunea ceasului după lipirea pe perete este de 100x100 cm
 • Înălțimea fiecărei cifre este de 74 mm
 • Dimensiunea capacului din oțel este de 12 cm
 • Ceasul conține doar acele orelor și a minutelor
 • Ceasul este acționat de o mișcare silențioasă, fără ticăit
 • Mecanismul are o grosime de 16 mm. Prin urmare, distanța dintre ceas și perete după lipirea acestuia va fi de 16 mm
 • Mecanismul este alimentat de o baterie AA clasică cu o tensiune de 1,3 - 1,7 V
 • Bateria AA nu este inclusă
 • Garanția produsului este de 2 ani

Conținutul pachetului:

 • Cifrele ceasului de perete 3D se lipesc cu bandă adezivă din spumă 
 • Mecanismul ceasului silențios montat într-o carcasă din oțel negru
 • Acele de lux sunt realizate din lemn masiv de nuc
 • Instrucțiuni clare de montare
5,0
Evaluat de 1 client
1
0x
2
0x
3
0x
4
0x
5
1x
50+ clienții au cumpărat deja
1 recenzie din partea clientului
100% clienții recomandă
Fotografii făcute de clienți
Cele mai recente recenzii ale clienților
Cristea camelia Cristea
5. ianuarie 2024
Achiziție verificată
Ușor de aplicat și absolut superb pe perete . Un accesoriu pe cât de util pe atât de elegant Recomand !
Cristea recomandă acest produs
Montarea ceasului cu piese autocolante de perete
 1. Vom măsura peretele pe care vom monta ceasul cu piese autocolante. Distanța numerelor sau a pieselor autocolante față de mecanismul ceasului este arbitrară, dar totuși vă recomandăm să folosiți dimensiunile de pe peretele în care ați comandat inițial ceasul. Este important să măsurați centrul ceasului, restul va depinde de acest lucru.
 2. Mecanismul ceasului este deja montat în prealabil într-o carcasă circulară din oțel. Există, de asemenea, un cârlig pe partea din spate a mecanismului pentru a fi agățat cu ușurință pe perete.
 3. După ce am reușit să măsurăm cu succes locul în care dorim să amplasăm ceasul, vă recomandăm să plasați un cui în centrul exact (centrul exact este partea superioară imaginară a capacului de oțel, unde se află cârligul) și să așezați mecanismul ceasului.
 4. În conținutul pachetului se află o bucată de hârtie cu un cerc și 12 linii în el (Cerc împărțit în 12 părți). În centrul cercului se află un punct negru. Faceți o gaură în punctul negru. Treceți această bucată de hârtie prin centrul metalic al ceasului până când hârtia atinge capacul circular din oțel care adăpostește mișcarea ceasului. După ce hârtia a fost așezată cu succes pe mecanism, rotiți-o astfel încât liniile din cerc să fie aliniate ca numerele de pe ceas.
 5. În pachet este inclus și un metru de hârtie. Acum trebuie să vă gândiți la distanța dintre piesele care se lipesc de centrul mecanismului. De exemplu, dacă dimensiunea ceasului după lipirea lui pe perete este de 150 cm, distanța de la centru va fi jumătate din această dimensiune (150 / 2 = 75 cm). Dacă avem deja acest număr stabilit, luăm un metru de măsurat. Așezați capătul (colțul) în mijlocul mecanismului. Când partea mai lungă a metrului (1 metru lungime) se suprapune peste linia de pe cercul de hârtie, avem poziția corectă și marcăm cu un creion pe perete un punct la distanța de la centrul mișcării ceasului pe care am determinat-o anterior. În acest fel vom face 12 puncte pe perete. Ca urmare, toate punctele se vor afla la aceeași distanță față de centru.
 6. În acest moment avem 12 puncte pe perete și mișcarea plasată pe perete (fără ace încă). Pregătiți toate piesele de lipit ale ceasului, întoarceți-le pe cealaltă parte (spate) și îndepărtați folia verde de protecție de pe fiecare piesă, astfel încât să le fixăți pe perete.
 7. Acum să începem să fixăm piesele individuale. Fixați piesa corespunzătoare fiecărui punct, cu centrul piesei aproximativ în centrul punctului. Lipiți-o cu mare grijă, fără să o apăsați prea aproape de perete, astfel încât la final să putem verifica de la distanță cum sunt lipite toate piesele pe perete și dacă vreuna dintre ele trebuie mutată puțin. Unele numere de ceas sunt formate din două cifre, de exemplu 10, 11, 12. Pentru aceste numere veți primi în pachet și un șablon. Datorită acestui șablon, atunci când le atașați pe perete, puteți lipi cu precizie numerele pe perete chiar și cu o spațiere precisă între cifre.
 8. După ce am lipit toate piesele, ne uităm de la o distanță suficientă pentru a verifica dacă toate piesele sunt lipite pe piesele corecte și dacă sunt lipite drept. Dacă există o greșeală, desprindem cu grijă piesa și o lipim la loc. Când suntem 100% siguri de exactitatea lipirii, apasăm ferm toate piesele pe perete, astfel încât spuma adezivă să se lipească bine de perete.

Montarea acelor a bateriei în mecanism și setarea orei

 1. Din partea din față, unde o parte a mecanismului iese din capac, scoateți șurubul mic, de sus, din alamă, situat pe mecanism.
 2. Despachetați acele din metal/lemn din ambalaj. În ambalaj se află două ace. Un ac indică ora (mai scurt) și celălalt indică minutele (mai lung). Acul care indică ora are o gaură mai mare în care se află o roată de alamă. Acul care indică minutele are o gaură mai mică, fără rotiță de alamă.
 3. Este posibil să existe o peliculă protectoare pe ace. Dacă există, îndepărtați-o cu grijă de pe ace.
  1. Dacă aveți ace negre, folia este translucidă.
  2. Dacă aveți ace argintii, folia este albastră sau nu conțin folie.
  3. Dacă aveți ace din metal auriu sau din lemn, nu există folie pe ace.
 4. Montarea acelor de pe mecanism:
  1. Primul ac care trebuie montat va fi cel a orei. Introduceți acul în mișcare și împingeți-l ușor în mișcare, astfel încât să rămână bine fixat. Sfatul nostru: apăsați în jurul circumferinței "semicercurilor", nu apăsați capetele acelor pentru a evita îndoirea lor.
  2. Apoi introduceți acul de minute. Aceast ac se potrivește exact în canalul de pe mecanism.
  3. Dacă am montat cu succes ambele ace, înșurubăm înapoi șurubul de alamă din partea superioară a mecanismului.
 5. Verificarea acelor: după ce acele sunt montate, este necesar să se analizeze ceasul din profil / lateral pentru a verifica dacă acele nu se încrucișează între ele. Dacă se întâmplă ca acestea să se intersecteze, îndoiți cu grijă ușor acul de minute (cel mai bine este să îl îndoiți ușor la nivelul mecanismului, nu la capătul acului).
 6. Alegerea bateriei potrivite pentru ceasul D-voastră: Mecanismul ceasului este alimentat de o baterie AA standard. Este foarte important să folosiți tipul corect de baterie pentru ca ceasul să funcționeze corect și să afișeze ora exactă. În calitate de producător, vă recomandăm să folosiți baterii alcaline de înaltă calitate de la producători verificați. Nu recomandăm utilizarea bateriilor reîncărcabile, a bateriilor vechi, a bateriilor uzate sau a bateriilor cu clorură de zinc. Tensiunea bateriei trebuie să se încadreze în intervalul 1,3 - 1,7 V. Nerespectarea acestor recomandări poate duce la nefuncționarea corectă a ceasului.
 7. Montarea bateriei în ceas: Introduceți o baterie AA în mecanismul ceasului. Direcția de introducere a bateriei (plus, minus) este indicată pe mecanism.
 8. Setarea orei: Mai întâi, reglați acele la ora 12:00. Apoi, pe partea din spate a mecanismului, există o rotiță neagră, pe care o puteți roti pentru a seta ora corectă.
 9. Dacă totul a mers bine, puteți agăța mecanismul în carcasa de oțel înapoi pe perete cu un cârlig de oțel, de exemplu, pe un cui.

Deseori ne întrebați

Despre produse

Instrucțiunile de montaj sunt incluse la fiecare comandă.

Instrucțiunile de montaj pentru un anumit produs pot fi întotdeauna găsite pe fila produs de lângă fila cu descrierea produsului.

Montajele generale de perete ale produselor noastre pot fi găsite AICI.

În cazul în care nu ați găsit ceea ce căutați în oferta noastră, vă rugăm nu ezitați să ne contactați prin e-mail cu ideea / solicitarea D-voastră pentru un produs personalizat sau modificarea unuia existent. Departamentul nostru de grafică va fi încântat să analizeze produsul la care visați. Chiar dacă nu vă putem promite că vom începe realizarea acestuia, multe produse au fost create în urma cererilor clienților noștri. Dacă cumva nu vom începe realizarea, cu siguranță vă putem recomanda un produs similar sau vă putem oferi o alternativă.

Dacă sunteți interesat de o dimensiune medie în comparație cu cele pe care le oferim, scrieți-ne un e-mail cu solicitarea D-voastră la dublez@dublez.ro . Dacă doriți o dimensiune și mai mare decât cea afișată, vă rugăm să ne contactați și pe e-mail. Departamentul de grafică va evalua dacă va fi posibil să se producă o dimensiune diferită.

Dacă fotografia nu este afișată într-un decor diferit în galeria de produse, înseamnă că nu avem această fotografie.

Am fotografiat produsul Copacul Vieții Yesod în toate decorurile să vă puteți imagina cum arată în realitate :)

Dacă nu vă puteți decide când alegeți un decor, vă recomandăm să cumpărați mostre de material.

Producem toate produsele în atelierul nostru DUBLEZ din Slovacia. 95% din materialul pe care îl folosim pentru fabricarea produselor noastre este produs în UE, în timp ce aproape tot provine din Republica Cehă / Slovacia. Produsele de la furnizorul nostru principal de materiale îndeplinesc cele mai înalte standarde, care aplică condițiile stricte de control al calității aerului și al poluanților din California Air Resources Board. De asemenea, furnizorul are produse certificate de Programul de Aprobare a Sistemelor de Certificare Forestieră (PEFC) iar lemnul folosit pentru aceste produse provine din păduri verificate și bine gestionate care asigură o resursă regenerabilă și durabilă.

După despachetare, este posibil să simțim un anumit miros din produsele noastre sau miros. Unii oameni simt mirosul acesta, alții nu. Este vorba despre un miros, care a fost creat de procesul de producție. În decurs de 10 zile de la despachetare, mirosul se va estompa în mod natural.

Banda din spumă pe care ați lipit-o pe perete este foarte puternică. Se garantează că produsul nu va cădea de pe tencuială. Produsul cu siguranță nu va cădea de pe tencuială. Dacă vă decideți să dezlipiți inscripția după ceva timp, vă recomandăm să procedați cu foarte mare atenție. Cel mai bine ar fi dacă ați putea mai întâi să tăiați spuma de pe peretele din spatele produsului cu un cuțit lung și ascuțit și să îndepărtați cu mare grijă reziduul care rămâne pe perete. Deoarece există mai multe tipuri de tencuială, este necesar să vă adaptați la structura și compoziția D-voastră.

Întrucât fabricăm produse din materiale lemnoase, răspunsul este discutabil. Atâta timp cât produsul nu este plouat direct sau stropit cu apă, aceasta nu ar trebui să fie o problemă. Cu toate acestea, este necesar să se țină cont de schimbarea umidității aerului exterior și a temperaturii. Deoarece lemnul este un material viu, aceste fluctuații pot cauza de ex. ușoară îndoire a materialului. Prin urmare, în acest caz, recomandăm așezarea produsului pe perete cu cuie cu cap mic. Datorită capului cuiului, produsul va fi apăsat ferm pe perete și stabilitatea acestuia este garantată. Numărul cuielor depinde și de produs.

Servicii adiționale

Pe aproape toate produsele noastre se găsește o siglă mică al companiei noastre. Sigla este mică, minusculă și nu foarte vizibilă. Dacă totuși doriți să eliminați sigla, să nu o gravăm pe produs acest lucru este posibil. Este necesar să ne informați în prealabil despre serviciu pentru a-l adăuga la comandă.

Puteți adăuga serviciul prin următorul link AICI.

Comenzi

Da, produsele noastre ambalăm corespunzător, astfel încât să ajungă în siguranță la D-voastră. Majoritatea produselor sunt într-un șablon de protecție și toate produsele sunt încă ambalate în folie cu bule. Sunt livrate într-o cutie rezistentă din carton cu 5 straturi.

Dacă dimensiunea sau decorul produsului nu vi se potrivesc sau dacă aveți un alt motiv pentru a schimba produsul, nu ezitați să ne contactați. Oferim posibilitatea de a schimba produsele în termen de 30 de zile de la primirea comenzii. Costurile de transport pentru expedierea noului produs sunt suportate de noi! Mai multe informații despre returnarea produselor găsiți AICI.

În cele mai multe cazuri, prejudiciul este cauzat de compania de transport. Ne puteți lăsa reclamația la transportator, ne vom ocupa singuri de ea. Pentru a începe procedura de reclamație cu transportatorul, va trebui să trimiteți documentația foto a expedierii la adresa de e-mail dublez@dublez.ro, și anume:

 1. Detalii despre deteriorare / daune.
 2. O fotografie a întregului produs (dacă este posibil, cu șablon și poate fi, de asemenea folie cu bule în fundal pentru a-i fie clar transportatorului că produsul a fost ambalat în siguranță).
 3. Fotografie cu cartonul de pe ambele părți. Dacă produsul a sosit deteriorat, deteriorarea este de obicei deja vizibilă pe carton.

Este posibil să primiți majoritatea produselor noastre într-un șablon de protecție din lemn realizat din același material ca și produsul. Este lipită pe produs cu bandă adezivă de hârtie din cealaltă parte. După ce ați îndepărtat banda de hârtie, pur și simplu scoateți produsul din șablon. Șablonul este utilizat pentru transportul în siguranță al mărfurilor către D-voastră, pentru a evita deteriorarea produsului. Șablonul este materialul de ambalare. Șablonul nu face parte din produs. Deteriorarea șablonului nu poate fi recunoscută ca o revendicare pentru mărfuri, deoarece este material de ambalare și servește doar pentru livrarea în siguranță a mărfurilor.

Deoarece produsele sunt realizate la comandă, acestea sunt puse în producție după trimiterea comenzii. Viteza de includere în producție depinde de modul de transport ales. Termenul de livrare este orientativ și poate fi mai scurt sau mai lung. În cazul unui timp mai lung de procesare a comenzii, informăm clientul în timp util.

Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

Toate produsele sunt plasate în lista de producție în momentul trimiterii comenzii. Avem întotdeauna în stoc materialul necesar producției. Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

După ce ați ales decorul și dimensiunea, trebuie să adăugați produsul în coș. Coșul de cumpărături se află în partea dreaptă sus a paginii. Ulterior, este necesar să completați: adresa de email, datele de facturare și livrare, alegeți modalitatea de transport și modalitatea de plată. În cele din urmă, pur și simplu trimiteți comanda.

Dacă aveți în continuare problemă cu plasarea comenzii, este posibil că ați făcut o greșeală într-un anumit pas al procesului de cumpărare. În acest caz, vă recomandăm să citiți instrucțiunile despre cum să cumpărați. Instrucțiunile sfătuiesc clientul „pas cu pas” cum să plasați comanda. Dacă mai aveți o problemă cu achiziția D-voastră, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

În cazul în care nu ați primit un e-mail de confirmare la trimiterea comenzii sau nu primiți e-mailuri legate de modificarea comenzii, este posibil că unul dintre următoarele scenarii să fi avut loc:

 1. E-mailul D-voastră a fost primit în spam - În acest caz, este necesar să verificați dosarul „spam” sau "corespondentă nesolicitată". Dacă utilizați G-mail și alți furnizori de e-mail, se poate întâmpla ca e-mailul să fie evaluat de către furnizor ca spam.
 2. Adresa de e-mail pe care ați introdus-o în comandă este scrisă greșit - La trimiterea comenzii, este important ca adresa de e-mail introdusă să fie validă. În acest caz, vă recomandăm să contactați asistența noastră pentru clienți, unde vă vom schimba e-mailul cu cel corect și veți primi și un e-mail cu comanda.
 3. Căsuța D-voastră de e-mail este plină - În cazul în care căsuța D-voastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nici măcar e-mailuri de la noi. Pentru a primi e-mailuri este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de exemplu: prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 4. Căsuța dumneavoastră de e-mail este plină - Dacă căsuța dumneavoastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nu este posibil să primiți e-mail-uri de la noi. Pentru a primi e-mailuri, este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de ex. prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 5. Nu ați trimis comanda - Dacă comanda nu a fost trimisă folosind butonul folosit pentru a trimite comanda și nu ați fost redirecționat către ecranul de mulțumire după trimitere, probabil că comanda nu a fost trimisă. În acest caz, vă recomandăm de asemenea să contactați asistența pentru clienți.
Material
Lăţime
100 cm
Înălţime
100 cm
Adâncime
Typ hodín
Față
Tehnologia producției
Producător
DUBLEZ
Produse similare
Ceas sticker perete - Tempora Ceas sticker perete - Tempora
+ 7
Ceas autocolant 3D pentru perete
(0)
183,00 lei