Tablou cu logo din lemn - CR7 Cristiano Ronaldo

Model: BD-SC-06
Cadou gratuit la fiecare comandă

Și dacă faceți cumpărături de peste 375 lei, vă adăugăm un mic copac al vieții, în valoare de 75 lei, cadou.

Ambalare 100% sigură

Produsele sunt ambalate cu maximă siguranță, astfel încât să nu aveți preocupări privind eventualele deteriorări pe parcursul transportului.

Alegeți decorul:
Alegeți-vă dimensiunea produsului:
25x26 cm 78,80 lei
31x33 cm 78,80 lei
62x66 cm 78,80 lei
82x87 cm 78,80 lei
78,80 lei ( 66,22 lei fără TVA)
Puteți avea deja pr 4 zile lucrătoare (19.07.2024)
Livrăm de la 15,90 lei
Livrare rapidă +24,90 lei
98% oameni ne-au recomandat
Au încredere în noi peste 50 000 de clienți mulțumiți.
Tablou cu logo din lemn - CR7 Cristiano Ronaldo

Înveseliți-vă peretele cu tabloul din lemn cu logo-ul celebrului fotbalist - Cristiano Ronaldo. Emblema CR7 este cadoul perfect pentru un fan al fotbalului. Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile, un simbol al muncii intense și al dedicării pentru fotbal. Cristiano Ronaldo inspiră mulți fotbaliști tineri ca să se dedice acestui sport, iar aceștia vor lipi cu plăcere logo-ul în camera lor, sau în clubul de fotbal, în vestiar.

Semnificație: Logo-ul CR7 combină inițialele lui Ronaldo și numărul 7, pe care l-a purtat pe tricoul său la multe dintre cluburile la care a jucat.

Principalele avantaje ale produsului:

 • Cadou excelent pentru un fan
 • Tablou ideal pentru camera unui copil
 • Ușor de montat pe perete
 • Producție ecologică din lemn
 • Multe decoruri din care puteți alege

Montare pe perete:

Pe partea opusă a produsului se află o bandă din spumă dublu-adezivă lipită în prealabil, care facilitează lipirea produsului pe perete.

Conținutul pachetului:

 • Tablou cu logo din lemn - CR7 Cristiano Ronaldo
 • Banda adezivă din spumă lipită în prealabil

Notă: Dimensiunile indicate sunt dimensiunile după așezarea pe perete, ca în ilustrație.

Lăţime
25 cm, 31 cm, 62 cm, 82 cm
Înălţime
26 cm, 33 cm, 66 cm, 87 cm
Adâncime
Culoare
Față
Tehnologia producției
Producător
DUBLEZ
Acest produs încă nu a fost evaluat. Fiți primul care scrie o recenzie.
Montarea citatului / inscripției pe perete

Informații importante înainte de montare:

 1. Pe partea din spate a cuvintelor și accentele citatului este lipită în prealabil o bandă din spumă. Deasupra acesteia se află o folie subțire detașabilă, sub care se află spuma adezivă cu care lipim produsul pe perete.
 2. Diacritica pentru citat/inscripție se află într-o pungă translucidă separat.
 3. De asemenea, sunt incluse șabloane pentru fiecare parte a citatului (cuvinte, litere, diacritice). Datorită șabloanelor, puteți lipi citatul drept și corect pe perete.
 4. În cazul în care doriți să amplasați citatul pe perete în funcție de preferințele D-voastră, este posibil. Dispunerea cuvintelor și a spațiilor nu este fixă. Totul depinde de imaginația D-voastră.
 5. Vă recomandăm să verificați produsul pe podea pentru a vă face o idee mai bună despre poziționarea finală și amplasarea pieselor individuale pe perete.

Instrucțiuni de montare a citatului / inscripției DUBLEZ:

 1. În primul rând, trebuie să măsurați și să vă gândiți unde veți amplasa citatul.
 2. Părțile individuale ale citatului pot fi atașate la șablon cu ajutorul unei folii de transfer translucide. Această peliculă poate fi desprinsă, iar părțile individuale ale citatului vor cădea din șablon.
 3. În pasul următor, puneți guma adezivă pe care ați primit-o în pachet (pătrate albe lipicioase de cauciuc) pe șablonul din partea opusă. Așezați-le pe șablon (vă recomandăm să folosiți două bucăți pe șablon, câte una pentru fiecare parte).
 4. Lipiți șablonul de perete pentru a putea insera părțile citatului în el. Nu apăsați prea tare șablonul pe perete pentru a evita desprinderea acestuia. Scopul șablonului este să asigure lipirea dreaptă și spațierea corectă a citatului. După ce toate părțile citatului din șablon au fost lipite, puteți îndepărta șablonul în siguranță. Odată ce citatul este lipit, nu mai poate fi modificat sau repoziționat. În unele cazuri, șabloanele se pot suprapune. Este posibil să observați linii de ghidare pe unele șabloane (unele citate nu au linii de ghidare). Acestea pot fi fie orizontale, fie verticale. Vă recomandăm să îndepărtați șabloanele după ce toate părțile care se leagă între ele au fost lipite.
 5. După ce toate părțile citatului din șablon au fost lipite, puteți desprinde cu grijă șablonul de pe perete. Vă recomandăm să procedați cu prudență pentru a evita deteriorarea tencuielii.
 6. După ce șablonul este îndepărtat, doar citatul rămâne lipit pe perete.
 7. Banda din spumă folosită pentru fixarea pe perete este extrem de rezistentă și nu se desprinde de tencuială. În cazul în care doriți să îndepărtați citatul în viitor, vă recomandăm să procedați cu atenție. Este recomandat să utilizați un cuțit lung și ascuțit pentru a tăia spuma din spatele produsului, apoi să îndepărtați cu grijă resturile rămase de pe perete. Este important să vă adaptați metoda la textura și compoziția specifică ale tencuielii.

Deseori ne întrebați

Despre produse

Instrucțiunile de montaj sunt incluse la fiecare comandă.

Instrucțiunile de montaj pentru un anumit produs pot fi întotdeauna găsite pe fila produs de lângă fila cu descrierea produsului.

Montajele generale de perete ale produselor noastre pot fi găsite AICI.

În cazul în care nu ați găsit ceea ce căutați în oferta noastră, vă rugăm nu ezitați să ne contactați prin e-mail cu ideea / solicitarea D-voastră pentru un produs personalizat sau modificarea unuia existent. Departamentul nostru de grafică va fi încântat să analizeze produsul la care visați. Chiar dacă nu vă putem promite că vom începe realizarea acestuia, multe produse au fost create în urma cererilor clienților noștri. Dacă cumva nu vom începe realizarea, cu siguranță vă putem recomanda un produs similar sau vă putem oferi o alternativă.

Dacă sunteți interesat de o dimensiune medie în comparație cu cele pe care le oferim, scrieți-ne un e-mail cu solicitarea D-voastră la dublez@dublez.ro . Dacă doriți o dimensiune și mai mare decât cea afișată, vă rugăm să ne contactați și pe e-mail. Departamentul de grafică va evalua dacă va fi posibil să se producă o dimensiune diferită.

Dacă fotografia nu este afișată într-un decor diferit în galeria de produse, înseamnă că nu avem această fotografie.

Am fotografiat produsul Copacul Vieții Yesod în toate decorurile să vă puteți imagina cum arată în realitate :)

Dacă nu vă puteți decide când alegeți un decor, vă recomandăm să cumpărați mostre de material.

Producem toate produsele în atelierul nostru DUBLEZ din Slovacia. 95% din materialul pe care îl folosim pentru fabricarea produselor noastre este produs în UE, în timp ce aproape tot provine din Republica Cehă / Slovacia. Produsele de la furnizorul nostru principal de materiale îndeplinesc cele mai înalte standarde, care aplică condițiile stricte de control al calității aerului și al poluanților din California Air Resources Board. De asemenea, furnizorul are produse certificate de Programul de Aprobare a Sistemelor de Certificare Forestieră (PEFC) iar lemnul folosit pentru aceste produse provine din păduri verificate și bine gestionate care asigură o resursă regenerabilă și durabilă.

După despachetare, este posibil să simțim un anumit miros din produsele noastre sau miros. Unii oameni simt mirosul acesta, alții nu. Este vorba despre un miros, care a fost creat de procesul de producție. În decurs de 10 zile de la despachetare, mirosul se va estompa în mod natural.

Banda din spumă pe care ați lipit-o pe perete este foarte puternică. Se garantează că produsul nu va cădea de pe tencuială. Produsul cu siguranță nu va cădea de pe tencuială. Dacă vă decideți să dezlipiți inscripția după ceva timp, vă recomandăm să procedați cu foarte mare atenție. Cel mai bine ar fi dacă ați putea mai întâi să tăiați spuma de pe peretele din spatele produsului cu un cuțit lung și ascuțit și să îndepărtați cu mare grijă reziduul care rămâne pe perete. Deoarece există mai multe tipuri de tencuială, este necesar să vă adaptați la structura și compoziția D-voastră.

Întrucât fabricăm produse din materiale lemnoase, răspunsul este discutabil. Atâta timp cât produsul nu este plouat direct sau stropit cu apă, aceasta nu ar trebui să fie o problemă. Cu toate acestea, este necesar să se țină cont de schimbarea umidității aerului exterior și a temperaturii. Deoarece lemnul este un material viu, aceste fluctuații pot cauza de ex. ușoară îndoire a materialului. Prin urmare, în acest caz, recomandăm așezarea produsului pe perete cu cuie cu cap mic. Datorită capului cuiului, produsul va fi apăsat ferm pe perete și stabilitatea acestuia este garantată. Numărul cuielor depinde și de produs.

Servicii adiționale

Pe aproape toate produsele noastre se găsește o siglă mică al companiei noastre. Sigla este mică, minusculă și nu foarte vizibilă. Dacă totuși doriți să eliminați sigla, să nu o gravăm pe produs acest lucru este posibil. Este necesar să ne informați în prealabil despre serviciu pentru a-l adăuga la comandă.

Puteți adăuga serviciul prin următorul link AICI.

Comenzi

Da, produsele noastre ambalăm corespunzător, astfel încât să ajungă în siguranță la D-voastră. Majoritatea produselor sunt într-un șablon de protecție și toate produsele sunt încă ambalate în folie cu bule. Sunt livrate într-o cutie rezistentă din carton cu 5 straturi.

Dacă dimensiunea sau decorul produsului nu vi se potrivesc sau dacă aveți un alt motiv pentru a schimba produsul, nu ezitați să ne contactați. Oferim posibilitatea de a schimba produsele în termen de 30 de zile de la primirea comenzii. Costurile de transport pentru expedierea noului produs sunt suportate de noi! Mai multe informații despre returnarea produselor găsiți AICI.

În cele mai multe cazuri, prejudiciul este cauzat de compania de transport. Ne puteți lăsa reclamația la transportator, ne vom ocupa singuri de ea. Pentru a începe procedura de reclamație cu transportatorul, va trebui să trimiteți documentația foto a expedierii la adresa de e-mail dublez@dublez.ro, și anume:

 1. Detalii despre deteriorare / daune.
 2. O fotografie a întregului produs (dacă este posibil, cu șablon și poate fi, de asemenea folie cu bule în fundal pentru a-i fie clar transportatorului că produsul a fost ambalat în siguranță).
 3. Fotografie cu cartonul de pe ambele părți. Dacă produsul a sosit deteriorat, deteriorarea este de obicei deja vizibilă pe carton.

Este posibil să primiți majoritatea produselor noastre într-un șablon de protecție din lemn realizat din același material ca și produsul. Este lipită pe produs cu bandă adezivă de hârtie din cealaltă parte. După ce ați îndepărtat banda de hârtie, pur și simplu scoateți produsul din șablon. Șablonul este utilizat pentru transportul în siguranță al mărfurilor către D-voastră, pentru a evita deteriorarea produsului. Șablonul este materialul de ambalare. Șablonul nu face parte din produs. Deteriorarea șablonului nu poate fi recunoscută ca o revendicare pentru mărfuri, deoarece este material de ambalare și servește doar pentru livrarea în siguranță a mărfurilor.

Deoarece produsele sunt realizate la comandă, acestea sunt puse în producție după trimiterea comenzii. Viteza de includere în producție depinde de modul de transport ales. Termenul de livrare este orientativ și poate fi mai scurt sau mai lung. În cazul unui timp mai lung de procesare a comenzii, informăm clientul în timp util.

Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

Toate produsele sunt plasate în lista de producție în momentul trimiterii comenzii. Avem întotdeauna în stoc materialul necesar producției. Următoarea dată de livrare poate fi văzută pe cardul produsului. Acest termen este valabil în cazul alegerii „Livrare Express”.

Puteți găsi toate tipurile de transport împreună cu termenele de livrare AICI.

După ce ați ales decorul și dimensiunea, trebuie să adăugați produsul în coș. Coșul de cumpărături se află în partea dreaptă sus a paginii. Ulterior, este necesar să completați: adresa de email, datele de facturare și livrare, alegeți modalitatea de transport și modalitatea de plată. În cele din urmă, pur și simplu trimiteți comanda.

Dacă aveți în continuare problemă cu plasarea comenzii, este posibil că ați făcut o greșeală într-un anumit pas al procesului de cumpărare. În acest caz, vă recomandăm să citiți instrucțiunile despre cum să cumpărați. Instrucțiunile sfătuiesc clientul „pas cu pas” cum să plasați comanda. Dacă mai aveți o problemă cu achiziția D-voastră, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți.

În cazul în care nu ați primit un e-mail de confirmare la trimiterea comenzii sau nu primiți e-mailuri legate de modificarea comenzii, este posibil că unul dintre următoarele scenarii să fi avut loc:

 1. E-mailul D-voastră a fost primit în spam - În acest caz, este necesar să verificați dosarul „spam” sau "corespondentă nesolicitată". Dacă utilizați G-mail și alți furnizori de e-mail, se poate întâmpla ca e-mailul să fie evaluat de către furnizor ca spam.
 2. Adresa de e-mail pe care ați introdus-o în comandă este scrisă greșit - La trimiterea comenzii, este important ca adresa de e-mail introdusă să fie validă. În acest caz, vă recomandăm să contactați asistența noastră pentru clienți, unde vă vom schimba e-mailul cu cel corect și veți primi și un e-mail cu comanda.
 3. Căsuța D-voastră de e-mail este plină - În cazul în care căsuța D-voastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nici măcar e-mailuri de la noi. Pentru a primi e-mailuri este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de exemplu: prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 4. Căsuța dumneavoastră de e-mail este plină - Dacă căsuța dumneavoastră de e-mail este plină, nu este posibil să primiți e-mailuri noi și, prin urmare, nu este posibil să primiți e-mail-uri de la noi. Pentru a primi e-mailuri, este necesar să eliberați spațiu în căsuța de e-mail, de ex. prin ștergerea e-mailurilor mai vechi.
 5. Nu ați trimis comanda - Dacă comanda nu a fost trimisă folosind butonul folosit pentru a trimite comanda și nu ați fost redirecționat către ecranul de mulțumire după trimitere, probabil că comanda nu a fost trimisă. În acest caz, vă recomandăm de asemenea să contactați asistența pentru clienți.
Aruncați o privire în culisele producției DUBLEZ

Suntem producători și comercianți cu amănuntul, toate într-un singur loc. Astfel, avem calitatea sub control :) Aruncați o privire în culisele producției DUBLEZși descoperiți cum iau naștere decorațiunile visurilor voastre.Realizăm din lemn, folosind cele mai avansate tehnologii de pe piață,cu accent pe calitate și detalii ale execuției.Garantăm ambalarea sigură ca produsele să ajungă în siguranță la adresa D-voastră

Alegeți siguranța și cumpărați de la noi:

 • Suntem un producător verificat
 • Potrivite pentru toate tipurile de tencuieli.
 • 99% clienți mulțumiți
 • Montare ușoară
 • Schimb gratuit în termen de 30 de zile
 • Garanție 3 ani
Produse similare
Tablou Real Madrid din lemn Tablou Real Madrid din lemn
+ 9
Logo-uri din lemn ale cluburilor de fotbal pentru perete
(0)
de la 83,80 lei
Cadou de fotbal pentru băiat - Tablou cu nume Cadou de fotbal pentru băiat - Tablou cu nume
+ 9
Tablouri sculptate din lemn pentru perete
(0)
de la 123,50 lei
Tablou sport din lemn pentru perete - Fotbalist Tablou sport din lemn pentru perete - Fotbalist
+ 9
Tablouri din lemn pentru camera studenților
(0)
de la 73,90 lei
Logo din lemn al fotbalistului - Messi Logo din lemn al fotbalistului - Messi
+ 9
Logo-uri din lemn ale cluburilor de fotbal pentru perete
(0)
de la 73,90 lei
Tablou din lemn - Cristiano Ronaldo Tablou din lemn - Cristiano Ronaldo
+ 9
Tablouri sculptate din lemn pentru perete
(0)
de la 88,80 lei